Imprimeix
PDF

Camps intenta eludir tota responsabilitat respecte a l'atac a la llibertat d'expressió que suposa el canvi en els expedients als tres directors de Maó.

Cristina Rita parl"No accepta la responsabilitat, intenta llençar pilotes fora i continua dient que el canvi en les imputacions dels tres directors de Maó no són cosa seva. Amb respostes de mig minut ha traspassat tota aquesta responsabilitat a l'instructor dels casos.

És absolutament inacceptable que la Consellera d'Educació s'intenti escudar en els tècnics en un tema tant greu, en un tema que afecta a les llibertats més bàsiques i atempta contra la dignitat professional no només dels tres directors sinó de tots els mestres i equips directius dels centres educatius". Així de decebuda es mostra la diputada Cristina Rita després que ahir, en una sessió maratoniana de la Comissió d'Educació, demandés explicacions a la consellera Camps sobre aquest nou desgavell.

Rita lamenta que Camps es pensi "que ens pot prendre el pèl i intenti vestir de procediment administratiu absolutament normal els expedients dels tres directors quan tothom sap que es tracta d'uns expedients polítics amb una intencionalitat molt clara: la d'atemorir i reprimir a tots els directors".

La diputada socialista se sent "indignada per l' intent" de Camps d'eludir la seva responsabilitat i la del secretari autonòmic Guillem Estarelles. "La Sra. Camps pot intentar esquivar les meves preguntes i les de tots es representants de l'oposició, però tant la comunitat educativa com la ciutadania demanden explicacions".

En aquest aspecte tant Cristina Rita com tot el PSOE esperen i desitgen que el Govern respongui i aclareixi de manera diàfana les acusacions dels representants d'UGT segons els quals l'instructor havia resolt els expedients amb una falta lleu i com que aquesta decisió no va agradar a la Conselleria es va modificar la imputació (en dos dels tres casos) de falta molt greu a greu.

Finalment Rita considera absolutament imprescindible que el PP de Maó clarifiqui si, com diuen els responsables d'UGT, ells ja coneixien d'avantmà aquesta circumstància. "Després de la nul·la voluntat de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Maó de donar suport als directors, seria gravíssim que el PP de Maó tingués coneixement previ d'aquesta jugada bruta i no ho aturés."

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube