Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE explica a les entitats ecologistes la proposta per ampliar el Parc Nacional de Cabrera

Moran Mercedes Garrido amb entitats ecologistesEl secretari d'Ordenació del Territori i Sostenibilitat de Medi Ambient de l'Executiva Federal, Hugo Morán, s'ha reunit amb entitats i associacions ecologistes de les illes.  

El secretari d'Ordenació del Territori i Sostenibilitat del PSOE, Hugo Morán, i la secretària de Medi Ambient del PSIB-PSOE, Mercedes Garrido, han mantengut avui horabaixa una reunió amb representants de diferents entitats i associacions ecologistes com el GOB, Oceana, Amics de la Terra i Iniciatives per al Medi Ambient.

En la reunió s'han tractat diferents temes relacionats amb el medi ambient com la llei de Costes, el Pla Hidrològic o la proposta d'ampliació del Parc de Cabrera. En aquest sentit, el diputat del Grup Socialista, Jaume Carbonero, ha explicat en la trobada el contingut de la proposició de llei presentada en el Parlament per ampliar els límits del Parc Marítimo-Terrestre de Cabrera amb l'objectiu de conservar la riquesa del seu fons marí. Carbonero ha recordat que en el cas de tirar endavant amb la iniciativa, el Parc de Cabrera passaria a convertir-se en el més gran i ric de tota la Mediterrània.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube