Imprimeix
PDF

Pilar Costa qualifica “d’estafa” l’esmena als PGE del PP i exigeix explicacions immediates a Miquel Ramis i Bauzá

Pilar CostaLa portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha qualificat d'engany i estafa l'esmena introduïda als PGE per al 2014 per part del PP de Balears i on presumptament es quantificava una inversió de 74 milions d'euros en depuradores.

Costa ha fet aquesta valoració després que el PP de Canàries, a través de la seva portaveu al Parlament canari, Australia Navarro, hagi negat l'existència aquests 74 milions d'euros per millorar la xarxa de depuradora de les Illes Balears.

La dirigent socialista ha exigit la compareixença immediata del president del PP i president del Govern, José Ramon Bauzá, per aclarir si l'anunci dels 74 milions d'euros és una estafa. Costa ha afirmat que "és un fet molt greu que hagi tengut que sortir el PP de Canàries a desmentir a Bauzá i a dir que és rotundament falsa aquesta esmena del PP". La portaveu del PSIB-PSOE ha recordat que amb aquest desmentit del PP canari és confirma la denúncia feta pels Socialistes on ja es va advertir de la inexistència d'aquests 74 milions d'euros en l'esmena, i on només s'autoritzava a iniciar negociacions però sense cap concreció ni quantificació.

Des del PSIB-PSOE, Pilar Costa ha exigit explicacions immediates tant de Bauzá com del diputat al Congrés Miquel Ramis ja que com ha dit "els ciutadans ja estam farts de les mentides i enganys del PP i per tant és urgent conèixer la negociació política que s'ha fet i el compromís que hi ha". "Ramís hauria de anar-se'n a casa seva" ha afirmat Costa si no es desmenteix aquesta informació que tornaria a castigar a les IB i les situaria a la coa d'inversió amb els PGE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube