Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte alerta d'una "privatització massiva" dels serveis del Consell d'Eivissa

Edifici EivissaEl grup PSOE-Pacte del Consell d'Eivissa vol denunciar l'inici d'una "privatització massiva" dels serveis de la institució, seguint les directrius que marca el Partit Popular al conjunt de l'Estat.

La consellera de PSOE-Pacte ha denunciat que Vicent Serra "ja no amaga les seues intencions de privatitzar els serveis socials", com tot apunta que pot passar amb les residències de Can Blai, Sant Jordi i, pendent encara d'obrir, la de Sant Antoni. Segons Abascal, "s'estan confirmant tots els nostres temors que Vicent Serra aniria privatitzant els serveis públics de la nostra illa, com també ha anunciat amb la radioteràpia del nou hospital de Can Misses".

La consellera de PSOE-Pacte tem que les privatitzacions no acabaran aquí, perquè a part de serveis més tècnics, com és la ITV, el Consell anirà privatitzant serveis educatius i sociosanitaris fonamentals, com són l'Hospital-Residència Assistida de Cas Serres i la xarxa d'escoletes públiques.

Abascal lamenta la política de privatitzacions del PP, sobre tot "després de la nefata gestió de Can Blai quan es va privatitzar", justament baix el mandat de Vicent Serra com a conseller de Benestar Social.

La privatització massiva dels serveis del Consell d'Eivissa suposarà "desmantellar la institució per donar negoci a empreses privades", en un camí molt perillós que abocar la institució insular a un paper totalment residual. Segons Abascal, el PP ho fa "per ideologia pura i dura, i Vicent Serra l'està aplicant", mentre que els progressistes "seguirem defensant uns serveis públics i de qualitat" per al conjunt de la ciutadania".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube