Imprimeix
PDF

Teresa Riera: "Hem d'invertir més en I+D+i per ser competitius en coneixements"

Teresa Riera i Susana DíazL'eurodiputada socialista ha participat en unes jornades a Màlaga sobre "L'economia verda: investigació i innovació per a una gestió sostenible dels nostres recursos naturals"

L'eurodiputada socialista Teresa Riera ha participat en unes jornades a Màlaga organitzades pel Grup de Treball de "Desenvolupament sostenible i Competitivitat" de l'Aliança de Socialistes i Demòcrates del Parlament Europeu.

En les jornades, titulades "L'economia verda: investigació i innovació per a una gestió sostenible dels nostres recursos naturals", Riera ha intervengut com a coordinadora de la Comissió ITRE (Indústria, Investigació i Energia) del Parlament Europeu.

Riera va defensar en la seva intervenció la importància "d'invertir en I + D + i per ser competitius en coneixements", ja que el coneixement és la millor garantia de futur a nivell personal i també per a un país. Ha destacat l'eurodiputada les polítiques de la Junta d'Andalusia, una comunitat autònoma governada des de fa dècades pel Partit Socialista on, malgrat la situació d'ajustos i austeritat econòmica, s'està fent un esforç molt gran en investigació, desenvolupament i innovació.

"L'aposta ferma d'Andalusia en I+D+i contrasta amb els retalls del Govern Central de Mariano Rajoy" que, amb les seves polítiques, no només perjudiquen la situació actual de la investigació a Espanya sinó que també hipotequen el futur.

"El més intel·ligent és ser competitius en coneixements", ha afegit Riera.

En la mateixa jornada, celebrada ahir, varen participar també Patrizia Toia, vicepresidenta del Grup Socialdemòcrata al Parlament Europeu i Francisco Triguero, secretari general d'Universitats, Investigació i Tecnologia de la Junta d'Andalusia, així com diversos experts que varen presentar les ponències sobre investigació i innovació.

La presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, també hi va assistir.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube