Imprimeix
PDF

Vicent Torres: "Serra està portant Eivissa a un carreró sense sortida, amb les decisions sobre el Cetis, el port o les privatitzacions massives"

Vicent Torres El secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), Vicent Torres, ha qualificat de "setmana negra per a Eivissa" els últims esdeveniments i decisions polítiques que ha pres el president del Partit Popular i del Consell, Vicent Serra.

"La crisi del Cetis, el bloqueig del port o les privatitzacions de serveis públics, juntament amb el rebuig a totes les nostres esmenes de millora dels Pressupostos Generals de l'Estat, han fet que els últims dies hagin set realment per oblidar". Segons Torres, "el màxim responsable del PP a la nostra illa, Vicent Serra, està prenent decisions molt equivocades, fins i tot enfrontant-se a institucions governades pel seu propi partit, com està passant amb el Cetis, i això està portant Eivissa a un carreró sense sortida".

El secretari general de la FSE-PSOE s'ha referit als diferents assumptes en què Vicent Serra està fracassant "estrepitosament" , com és el conflicte obert amb l'Ajuntament d'Eivissa respecte a l'estació d'autobusos Cetis: "Que després de mesos de funcionament sense incidents, demostrant-se que el Cetis suposa una gran millora del servei, el Consell amenaci fins i tot amb el seu tancament i tornar els autobusos al carrer, és un despropòsit que no té nom".

Vicent Torres ha apel.lat a la "responsabilitat" de les institucions enfrontades i ha exigit que el Consell i l'Ajuntament acordin definitivament, a la reunió de demà dilluns, les condicions de funcionament de l'estació i acabin amb el conflicte judicial entre administracions governades pel mateix partit. "Si Serra no es capaç ni d'entendre's amb una alcaldessa del seu partit, demostra molt poca capacitat per governar tota una illa", ha dit Torres.

Segons el secretari general dels socialistes d'Eivissa, el que ha de fer el president del Consell és "oblidar-se de les seues amistats personals i centrar-se en la defensa de l'interès general, que no és altre que assegurar un funcionament correcte de l'estació, en comptes de boicotejar-la de manera obsessiva, i millorar el transport públic, en comptes de tancar línies i disparar preus dels bitllets".

El secretari general de la FSE-PSOE ha criticat també que la política "erràtica" de Serra està provocant el bloqueig de la totalitat d'inversions previstes a la nostra illa. "No només han estat incapaços de defensar davant Madrid una millora dels Pressupostos, votant en contra de totes les nostres propostes, sinó que són incapaços d'executar els projectes que varem deixar preparats els governs socialistes". Torres s'ha referit, concretament, al bloqueig de la reforma interior del Port d'Eivissa, una actuació "clau i molt esperada, que el PP de Vicent Serra és incapaç de tirar endavant fent una dia darrere d'altre els més espantosos dels ridículs, amb canvis d'opinions i de projectes sense sentit", referint-se a la proposta de fer un centre comercial i un aparcament al martell.

El secretari general de la FSE-PSOE considera que Vicent Serra "no té projecte d'illa" i que "a falta d'un any i mig per acabar el seu mandat, el balanç no pot ser més negatiu". Segons Torres, "el que més ens preocupa als socialistes, a part del bloqueig de totes les inversions públiques, és la retallada de drets i serveis públics". Vicent Torres considera que "Serra s'ha convertit en el líder de Balears en privatitzacions i decisions per afavorir unes poques empreses privades per damunt dels interessos generals". "Cada setmana, Vicent Serra ens sorprèn una nova privatització, ja sigui un servei mèdic, com la radioteràpia, o la més recent de la ITV. Seguint a aquest ritme no quedarà res públic en aquesta illa per quan arribem al 2015", ha advertit Torres.

Davant l'actual situació de bloqueig de les inversions i la política de privatitzacions que porta a terme el PP, Vicent Torres ha dit que "la FSE-PSOE es prepara per liderar una nova majoria social en defensa del model social i progressista que mereix Eivissa, enfront el PP més desastrós i incapaç que es recorda". "El nostre model és molt diferent al del PP, el nostre és el de les persones i el dels serveis públics. Ho hem demostrat cada vegada que hem tengut la responsabilitat de governar, i ho tornarem a demostrar quan recuperem la confiança d'aquesta majoria social que ja no es creu les mentides del Partit Popular", ha conclòs el secretari general de la FSE-PSOE.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube