Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa el PP de tornar al camí de l'especulació urbanística a Balears


Mercedes Mercedes Garrido: "El PP, que fa tres anys va estar d'acord amb l'eliminació de las ART, ara  no té altra idea que recuperar aquest pacte entre Matas i Munar"

El PSIB-PSOE considera que les propostes territorials del Partit Popular són "les de sempre, les de l'especulació i la corrupció urbanística que tant de mal ha fet en les darreres dècades a les Illes Balears".

Mercedes Garrido, secretària de Medi Ambient de l'Executiva del PSIB-PSOE, ha lamentat que "els mateixos que fan l'amnistia en sòl rústic i legalitzen les parcel·lacions il·legals, els que deixaren a l'aire el pla territorial de Menorca per als especuladors, ara plantegin canviar les Directrius d'Ordenació Territorial per eliminar protecció i deixar més espai a la urbanització".

El PP "no té cap solució per sortir de la crisi més que la construcció i per això no té altra idea que recuperar les ART, que foren fruit d'un pacte entre Matas i Munar" ha denunciat Garrido.

El PSIB-PSOE recorda que les DOT no estan caducades (són indefinides, tot i que es poden revisar). A més a més,la revisió de les DOT que planteja el PP torna al camí de la bombolla immobiliària i el frenesí urbanitzador que ha patit Balears durant les darreres dècades.

"El PP, que va votar a favor d'eliminar les ART a Mallorca en el 2011, ara les vol recuperar", ha afegit Garrido. Les ART varen ser eliminades per acord del PP, PSIB-PSOE i el BLOC a principis del 2011. La decisió la varen signar JR.Bauzá, que ja en aquell moment era president del PP i Francina Armengol, com a presidenta del Consell de Malllorca. El PSIB-PSOE manté el seu posicionament.

Garrido ha fet aquestes consideracions davant les informacions publicades avui a un mitjà de comunicació, segons les quals, el PP vol canviar les DOT i recuperar les ART.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube