Imprimeix
PDF

La FSE-PSOE inicia converses per recuperar la unitat de l’esquerra a Eivissa

Comite Insular FSEEl Comitè Insular de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), reunit a la ciutat d'Eivissa, ha abordat l'inici de contactes amb l'objectiu de recuperar la unitat de l'esquerra, en vistes a l'horitzó de les eleccions locals i autonòmiques del 2015.

El secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, ha donat compte de l'inici d'aquests contactes, que es troben "en un estadi molt inicial". En tot cas, Torres ha volgut manifestat la volutant del PSOE d'avançar en l'objectiu "d'anar tots junts" a les pròximes eleccions a Eivissa per fer front a les polítiques del Partit Popular. "Pensam que seria fonamental que, de cara a afrontar unes eleccions, tota l'esquerra d'Eivissa pugués anar unida en un pacte, per nosaltres no quedarà", ha manifestat. Respecte del calendari i continguts d'aquests contactes, el secretari general ha manifestat que de moment no és "programàtic", sinó de conversa, però ha augurat que després de les pròximes eleccions europees del 2014 es podran obrir "espai més clars" de negociació.

El Comitè Insular també ha aprovat, per unanimitat, una resolució en defensa d'un sistema de finançament del consells amb criteris "objectius" i que doti l'illa d'Eivissa de "recursos suficients per atendre les necessitats de la població". La resolució manifesta el seu rebuig a l'avantprojecte de Llei de Finançament dels Consells que promou el PP en els seus termes actuals "per la seva insuficiència", com ha dit el secretari general. Vicent Torres ha lamentat que la nova Llei que impulsa el PP, entre altres defectes, ha agafat com a base un any de retallades del PP, com va ser el 2012, i no es preveuen recursos suficients per a serveis com l'Hospital Residència Cas Serres.

El Comitè Insular també ha validat els canvis a l'Executiva de la FSE-PSOE. Per raons personals i professionals, han deixat els seus càrrec Vicent Torres Ramon i Paco Chamizo, a qui el secretari general ha agraït la tasca realitzada, i s'han incorporat com a nous membres Marco Guerrero, Enric Casanova i Estefanía Torres, assumint les secretaries de Participació, Educació i Medi Ambient, respectivament. La secretaria de Territori i Urbanisme l'assumeix Pepa Marí, que fins ara ja s'ocupava de Turisme i Treball, mentre que Margalida Tur queda com a responsable de la secretaria de Cultura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube