Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte lamenta que Vicent Serra gasti encara més sous públics per justificar la tancada del CETIS

estacio autobusos PSOE-Pacte per Eivissa critica que el Consell d'Eivissa ara no escatima recursos per justificar a tots els mitjans de comunicació de l'illa la decisió de fer tornar els autobusos al carrer, després d'interpretar a la seva manera l'interès general, posant els interessos privats per davant dels interessos de la ciutadania.

PSOE-Pacte remarca que a la sentència emprada pel president del Consell d'Eivissa, Vicent Serra, per tornar els autobusos al carrer, es destaca que l'estació és necessària i convenient. El president del Consell no estava obligat a treure els autobusos de la estació i la seva decisió arbitraria i injustificada minva la qualitat del transport públic d'Eivissa.

Vicent Serra no pot dir que vetlla pel bon ús dels diners públics quan els malbarata en un procés judicial entre institucions governades pel seu propi partit, demostrant una vegada més la seva incapacitat de negociació i ara quan malgasta sense mesura intentant justificar l'injustificable davant de la ciutadania.

PSOE-Pacte critica l'actitud de Vicent Serra qui només defensa els interessos de les empreses concessionàries del transport que són les úniques que s'han mostrat favorables a aquest nou canvi i han rebut amb alegria la sortida dels autobusos de l'estació. Vicent Serra oblida que ell és el màxim representant dels ciutadans de l'illa i que ha de vetllar pels interessos de tots en lloc de defensar els interessos d'un grup d'empresaris, entre els quals es troben els seus amics.

PSOE-Pacte lamenta el vergonyós espectacle al qual estan sotmetent Vicent Serra i el Consell d'Eivissa als ciutadans de Vila i als usuaris del transport públic de l'illa amb el CETIS. Hem observat clarament un canvi de discurs i argumentari dins els representants del PP al Consell. Primer es queixaven de la no operativitat de l'estació però, un cop s'ha demostrat que aquesta sí ho és, després de mesos de correcte funcionament, ara Vicent Serra, en un intent desesperat , tracta de sembrar dubtes sobre la concessió, és vergonyosa l'actitud del President, sobretot quan el seu propi partit ha votat a favor de la concessió en tots i cadascun dels tràmits a l'Ajuntament d'Eivissa. A més, tant una el seu propi partit que governa al municipi d'Eivissa com altres figures assenyalades del PP com el senador el senador Popular, José Sala, s'han manifestat favorables al ús del Cetis.

A més, com ja vàrem dir recentment, l'Ajuntament d'Eivissa ja va encarregar un dictamen jurídic per tal que s'analitzés tot el procediment dut a terme precisament a rel dels dubtes plantejats pel Consell d'Eivissa. Aquest dictamen conclou que el procediment és correcte i que iniciar la seva revisió pot comportar uns perjudicis importantíssims per a la institució municipal i en conseqüència per a tota la ciutadania, fet que sembla no importar al president del Consell, que s'ha pres aquest assumpte com una croada personal.

PSOE-PACTE insisteix en exigir al president del Consell d'Eivissa que tregui els autobusos del carrer i els retorni a l'estació, i que deixi de malgastar diners públics en intents desesperats de defensar una posició indefensable.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube