Imprimeix
PDF

La FELIB acorda amb els vots a favor del PSIB-PSOE presentar al·legacions en contra del decret que desenvolupa la Llei de Símbols

Xisco Miralles OKLa FELIB ha celebrat avui una reunió de la seva Executiva per tractar el conflicte provocat per l'esborrany de decret que desenvolupa la Llei de Símbols.

En aquesta trobada, tots els batles han aprovat presentar al·legacions que posen de manifest que "és un decret il·legal perquè aplica més restriccions que la pròpia llei i això és il·legal", explica el socialista Francesc Miralles, batle d'Algaida i membre de l'Executiva.

Miralles ha destacat la importància dels punts que uneixen als batles i batlesses de les Illes Balears per dir-li al govern que s'equivoca amb aquest decret. En aquest sentit, el socialista ha explicat que com a FELIB presenten aquestes al·legacions conjuntes de tots els batles de l'Executiva per deixar clar que "el decret va en contra de la Llei de Símbols perquè restringeix els drets que dona la pròpia llei".

D'altra banda, a la reunió s'han proposat dues qüestions més. En primer lloc, s'ha proposat al·legar contra les formes amb les quals es vol fer aquest decret, que segons Miralles es vol aplicar "d'amagat i sense que hi hagi debat entre el Govern i els Ajuntaments". En segon lloc, es cercava la pronunciació de la FELIB en contra del decret perquè ataca l'autonomia local. Finalment però, només s'ha aconseguit el consens per manifestar la il·legalitat del decret i aquests dos punts no han estat aprovats.

Per això, el PSIB-PSOE presentarà una moció a l'Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca de dimecres 29 de gener per demanar que es retiri la Llei de Símbols, el decret que la desenvolupa i que es respectin els símbols locals aprovats per cada ajuntament.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube