Imprimeix
PDF

Torres: "No deixarem que tornin a posar en dubte l'honorabilitat dels nostres companys"

Vicent Torres 4El secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) ha volgut manifestar l'endemà que es conegués la petició del fiscal que s'arxivi el cas Eivissa Centre, que "no deixarem que tornin a posar en dubte l'honorabolitat dels nostres companys".

"Han estat assenyalts injustament, han hagut de patir molt a nivell personal, i això ha estat molt injust per a tots ells. Segons el secretari general, "Xico Tarrés, Pedro Campillo, Josep Marí Ribas, Emilio Pérez i Miquel Mestre mereixen tot el nostre respecte i admiració, com a socialistes i com a persones".

Torres també ha criticat la "baixesa moral i política del Partit Popular", que "en comptes d'alegrar-se que el fiscal no hagi trobat cap delicte durant la seua investigació, que afectava també un dels seus regidors, pareix que està rabiós que això s'acabi". Amb aquesta valoració, segons Torres, "el PP demostra que els seus veritables interessos són únicament perjudicar el PSOE, encara que sigui fent mal a persones innocents, i no que es sàpiga la veritat". També els ha demanat "que en comptes de fer el ridícul i fer pena amb aquest tipus de declaracions, que es dediquin a governar, que és la seua obligació i la tenen oblidada".

Amb la "prudència" d'esperar el pronunciament del jutge, Torres ha advertit que la FSE "no permetrà més acusacions ni més dubtes, per part de ningú, en relació a Eivissa Centre". "Sempre hem defensat que aquest és un bon projecte per a la ciutat i que no hi havia res a amargar. I la millor prova és que, amb un govern del PP, el projecte segueix endavant, amb la recent cessió al ministeri dels terrenys per a la construcció del nous jutjats", ha recordat Vicent Torres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube