Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE posa en marxa el procés de la Conferència Política

Reunió Conf PolEls coordinadors de la Conferència Política a les diferents illes es reuneixen per parlar dels diàlegs sectorials que es duran a terme durant el 2014.

La Conferència Política del PSIB-PSOE, que tindrà lloc el proper mes de juliol, ha donat avui una primera passa, amb la celebració d'una reunió de coordinació entre els màxims responsables del procés en cadascuna de les illes. "Aquest és un procés participatiu i obert a tota la ciutadania que vulgui col·laborar i aportar idees al projecte de futur de les Illes Balears" ha explicat PJ Pons, coordinador d'aquesta Conferència Política.

Avui mateix, s'han analitzat ja els primers continguts i propostes i s'ha avançat en l'elaboració d'un calendari per als diàlegs sectorials que vol dur endavant el PSIB-PSOE.

Els diàlegs, que constaran de debats presencials, reunions i una plataforma de participació en la web, estan estructurats en diferents temàtiques. Un tema serà sens dubte "Medi Ambient, Territori, energia, vivenda i paisatge". Un altre serà Educació, i un tercer anirà sobre Sanitat. Igualment, haurà un diàleg sobre Benestar Social i un altre sobre Cultura. Finalment, dos grans blocs estaran dedicats a "una nova democràcia. Drets i llibertats, reforma institucional i transparència" i a una "Nova política econòmica: ocupació, turisme i industria".

Apart del procés a nivell de Balears, cada una de les illes celebrarà els seus propis diàlegs i conferències polítiques a nivell insular, en un procés que es completarà al llarg de l'any 2014.

En aquesta primera reunió han participat els responsables de la Conferència Política a les diferents illes: Nofre Janer, Alfonso Molina, Margalida Font i Miquel Àngel Coll, així com Carmen Tarrafeta i el coordinador de la Conferència Política, Pere Joan Pons.

La secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, també ha volgut participar en aquesta primera reunió de coordinació entre els responsables de la Conferència Política de les diferents illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube