Imprimeix
PDF

Conferència de la FSE-PSOE sobre els efectes de la Llei Gallardón

conferencia Diario IbizaLa FSE - PSOE ha celebrat una conferència al Club Diario de Ibiza sota el nom de ' Reforma de l'avortament : conseqüències d'un atac ideològic a les dones' .

El focus d'atenció de la conferència requeia sobre les terribles conseqüències que tindrà la reforma de la llei de l'avortament del Partit Popular, tant des del punt de vista de l'atac al dret de les dones a decidir sobre la pròpia maternitat, com als efectes en forma d'inseguretat en els avortaments que es practiquen de forma clandestina.

L'acte ha estat presentat pel secretari general de la FSE - PSOE, Vicent Torres, que ha criticat l'"aberració que suposa el projecte Gallardón" i ha comptat amb la participació de la presidenta de la Federació de Dones Progressistes d'Espanya, Yolanda Besteiro, la psicòloga Naira Goizueta, la diputada del PSOE per Madrid Ángeles Álvarez i el metge Carlos Fourcade. Tots els ponents han coincidit, a més de en assenyalar l'atac als drets de les dones, en alertar dels perills que suposa l'aplicació d'una llei tan retrògrada per a la salut de les dones.

Besteiro ha desgranar el procés que estableix la llei Gallardón en els pocs casos que es pugui accedir a l'avortament, dissenyat per fer-ho directament impossible segons ha explicat. Per la seva banda, la diputada del PSOE ha estat clara en afirmar que "és una Llei que atempta contra la vida de les dones" .

La psicòloga Naira Goizueta ha ofert una visió preocupant ja que els embarassos i naixements no desitjats suposen "un factor de risc que deriva en situacions com el maltractament infantil, estrès i problemes psiquiàtrics per a la mare i el fill".

Carlos Fourcade ha posat l'èmfasi que augmentaran considerablement el nombre d'avortaments a la clandestinitat, generant problemes mèdics derivats de les males condicions. El doctor ha indicat que hi ha un risc seriós d'infeccions que, a més, repercutiran en multitud d'ingressos hospitalaris.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube