Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE considera insuficients les mesures anunciades per Rajoy en el DEN 2014

Pilar costaPilar Costa: "Els titulars semblen bé, però quan rasques una mica, el fons de l'assumpte és molt més greu i el bessó del problema és què passa amb la reforma laboral."

El PSIB-PSOE ha qualificat avui de "absolutament insuficients" les mesures anunciades pel president Rajoy en el Debat de l'Estat de la Nació. La portaveu del PSIB-PSOE, Pilar Costa, ha considerat que són "anuncis o mesures de maquillatge", que no afronten el bessó del problema de l'atur.

Analitzant-les una per una, Costa ha recordat que actualment ja estan exempts de pagament del IRPF les rendes inferiors a 1.500 euros, per la qual cosa Rajoy el que fa és augmentar aquesta quantitat en uns centenars d'euros. "Això és absolutament insuficient després de totes les mesures i retallades que han estat patint els ciutadans des que governa Sr. Rajoy", ha valorat.

Per altra banda, establir una tarifa plana per als nous contractes "com a titular, ens sembla molt bé, però el fons de l'assumpte és què passa amb la reforma laboral". Ha recordat Costa que a Espanya treballa actualment un milió de persones menys que quan va arribar al Govern el PP. "La reforma laboral el que ha fet és empitjorar les condicions dels treballadors, que cada vegada tenen contractes més precaris", ha recordat.

Costa ha afegit que "com a operació de maquillatge o com a titulars pot estar bé, però quan rasques una mica, el fons de l'assumpte és molt més greu i questes mesures són absolutament insuficients".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube