Imprimeix
PDF

Exigim a Bauzá i Serra explicacions pel suport del PP a les prospeccions

DEN14La Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) ha manifestat la seua "decepció" pel resultat de rebuig en la votació al Congrés dels Diputats de la proposta socialista contra les prospeccions petrolíferes.

Una votació que ha tengut el vot contrari del mateix diputat del PP d'Eivissa, Enrique Fajarnés, que ha incomplert així la seua paraula de no donar suport "mai" a les prospeccions. El secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, considera que "Fajarnés ens haurà de donar algunes explicacions, però sobre tot Vicent Serra, president del Partit Popular a Eivissa, que és el mateix Partit Popular que representa aquest sí a les prospeccions". Explicacions, que segons Torres s'hauran de donar "a tots els eivissencs i les eivissenques", tant per part de Serra com del mateix José Ramón Bauzá, que amb tot el "cinisme" va assistir a la manifestació història de dissabte passat.

Segons Vicent Torres, el PP ha demostrat un "doble joc" que suposa enganyar a la ciutadania, quan es manifesta en contra de les prospeccions i posteriorment hi donen suport quan arriba l'hora de votar. Torres ha destacat que avui s'ha vist clarament "la feina dels nostres representants a Madrid". Mentre els diputats del PSOE per Balears, Sofía Hernanz i Pablo Martín, "han lluitat i han treballat per presentar aquesta resolució contra les prospeccions", els representants del Partit Popular s'han limitat a "votar en contra".

En acabar la votació, que ha tengut lloc en el marc del Debat de l'estat de la nació, la diputada eivissenca, Sofía Hernanz, ha lamentat la "hipocresia i el cinisme" del PP. "Estic molt sorpresa i molt decebuda", ha manifestat Hernanz des de Madrid. La diputada considera que la votació d'avui "desemmascara el doble discurs del Partit Popular" respecte a les prospeccions petrolíferes.

La diputada també ha aclarit, respecte a les excuses que estava donant Enrique Fajarnés per justificar el seu vot en el sentit que la resolució formava part d'un paquet més ampli, que "el PP podia haver votat per separat els punts de la resolució sobre política energètica, que és on estava la proposta d'acord de rebuig a les prospeccions". Hernanz ha deixat ben clar que si els diputats del PP han rebutjat la proposta socialista "és perquè han volgut".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube