Imprimeix
PDF

Les Joventuts Socialistes presenten una campanya contra els barbarismes “per preservar la llengua pròpia”

JSIB BarbarismesLes Joventuts Socialistes de les Illes Balears presenten avui una campanya per lluitar contra els barbarismes i conscienciar a la ciutadania de la importància de preservar la llengua pròpia.

Segons el secretari general de les JSIB, Juli Dalmau, es pretén "donar alternatives a un seguit de barbarismes arrelats a la llengua dels illencs".

En aquest sentit, les alternatives lingüístiques que proposen els i les joves socialistes, han estat elaborades amb el suport d'entesos en la matèria, i "contemplen també algunes variants dialectals i, fins i tot, de les varietats de cada illa", explica Dalmau.

Les JSIB destaquen que aquesta campanya té l'objectiu d'ampliar el coneixement de la llengua, defensar-la i protegir-la com a element de cohesió "a diferència de les polítiques lingüístiques que duu a terme el govern de José Ramón Bauzá". Tot això, segons Juli Dalmau, "des d'un enfocament sempre integrador i inclusiu".

Aquesta campanya s'allargarà durant 4 mesos i consta de 16 paraules que seran difoses a través de les xarxes socials mitjançant 8 imatges.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube