Imprimeix
PDF

L'atur a Menorca només davalla entre les persones estrangeres

SOIBMenorca és l'única illa que presenta xifres de contractació negatives (-0,2%) respecte a fa un any.

Un cop més Menorca presenta xifres d'atur negatives, si es tenen en compte les persones estrangeres que han marxat de l'illa o ja no estan inscrites en el SOIB. Així la mínima reducció en la comparació interanual (-2,9%) es basa, bàsicament, en la reducció d'aturats estrangers no comunitaris, amb una baixada de 263 persones. Pel que fa als comunitaris només sis han sortit de l'atur, mentre que en el cas dels ciutadans espanyols (els més arrelats a l'illa) l'atur augmenta en 63 persones, el que suposa un increment del 1,1%.

A nivell Balear, la diputada Joana Barceló ha exposat que tot i que l'atur hagi davallat en 400 persones en relació al 2011, s'ha de tenir en compte que l'atur dels estrangers ha baixat en el mateix període en 6.000 persones. Per tant, en realitat ha hagut una sortida de treballadors molt superior al nombre d'aquells que han trobat feina.

Pel que fa a les xifres de contractació, Menorca torna a ser l'única illa que presenta dades negatives (-0,2) en comparació amb febrer de 2013. De fet Menorca queda molt lluny de la resta d'illes en aquest àmbit, amb Comerç, Resta de Serveis i Construcció encara amb xifres negatives

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube