Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte eleva una queixa formal pels usos "electoralistes i partidistes" de la institució del Consell per part del Partit Popular

CardonaEl grup PSOE-Pacte del Consell d'Eivissa ha elevat una queixa formal davant del president de la institució, Vicent Serra, per demanar que aturi la utilització "electoralista i partidista" de la institució, que tenen com única finalitat beneficiar el Partit Popular i la mateixa figura del president.

Aquesta "campanya d'imatge" de Vicent Serra inclou també la "desacreditació i menyspreu cap al grup de l'oposició", com s'està veient amb els nombrosos exemples totalment inacceptables, tant de comunicacions institucionals com en l'organització d'actes públics.

PSOE-Pacte considera que aquesta campanya d'imatge i de menyspreu a l'oposició és totalment inacceptable en un estat de dret i de plenes garanties democràtiques. Per al grup progressista, respon a l'obsessió de Vicent Serra en la propaganda i la seua imatge personal, amaga una evident inseguretat respecte als seus actes i accions polítiques. El president d'Eivissa amb el balanç, amb diferència, més pobre de tota la democràcia, intenta compensar la seua incapacitat amb una campanya d'imatge i protocol partidista i de menyspreu a l'oposició que no podem acceptar.

En l'escrit de queixa, el grup PSOE-Pacte manifest el seu profund malestar per no haver estat convidats als actes celebrats ahir de merescut homenatge a Josep Planells i a la Moda Adlib com a guardonats amb el Premi Ramon Llull que atorga el Govern de les Illes Balears. Referent a l'homenatge al sector de la moda, fins i tot es va omplir el saló de Plens de la institució amb un gran cartell anunciador a la porta d'entrada a la seu. Va ser un "acte públic, amb la presència de la pràctica totalitat dels consellers del govern, però al grup de l'oposició ni tan sols se'ls va informar". Això suposa "un menyspreu als consellers i conselleres del grup PSOE-Pacte i una intencionalitat clara de realitzar actes per buscar una rendibilitat partidista en benefici del Partit Popular".

Respecte a l'organització d'actes i activitats públiques, el tracte que ha rebut el grup PSOE-Pacte ha estat de menyspreu en moltes altres ocasions, com per exemple la setmana passada, quan es va comunicar la convocatòria d'un minut de silenci en memòria de les víctimes de l'11-M només 16 minuts abans que tengués lloc.

Una altra utilització descaradament partidista d'actes públics que s'han produït recentment han estat la inauguració de la Trobada de Pobles, on es va projecte un vídeo d'autopromoció de la consellera Domínguez i del mateix Serra. Tot i tractar-se d'un vídeo de repàs dels 10 anys de trajectòria de la Trobada de Pobles, al mateix només hi apareixien de Domínguez i el mateix Serra, com si haguessin estat governant durant els últims 10 anys.

PSOE-Pacte també ha denunciat la utilització del web institucional del Consell d'Eivissa per criticar les polítiques de l'anterior mandat progressista, que "són constants" i estan totalment "fora de lloc". És una vergonya que el partit del govern utilitzi el web del Consell d'Eivissa per fer "propaganda pura" del PP amb crítiques a la gestió de l'anterior govern a través dels seus comunicats de premsa. L'últim exemple ha estat el comunicat del passat diumenge respecte a la inauguració de la vorera de Forada, on s'afirma el següent: "El president ha recordat que aquest projecte ja comptava amb un projecte redactat l'any 2006, però amb el canvi de govern, l'any 2007, es va paralitzar per redactar un projecte nou i, finalment, no es va portar a terme en aquella etapa."

Aquest tipus d'afirmacions, que per desgràcia han estat constants en els últims gairebé tres anys, com per exemple els comunicats de resum dels plens, ja havien estat denunciades en altres ocasions per part de l'oposició. Recordem que una utilització partidista del web institucional, que ratllava fins i tota la il·legalitat, va ser la incorporació al destacat de la portada del web del Consell d'Eivissa de les fotografies i grafismes utilitzats per Vicent Serra en la seua campanya electoral del 2011.

PSOE-Pacte ha exigit que s'aturi l'atac a l'oposició des de la web institucional. Les comunicacions institucionals del Consell en cap cas poden fer referència ni a l'anterior govern ni al grup de l'oposició. Si el grup del Partit Popular vol fer valoracions partidistes, que la facin a través del web del Partit Popular.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube