Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte proposa al Consell d'Eivissa un acord de "reconeixement als treballadors de l'hosteleria" i per un "repartiment just dels beneficis del sector turístic"

xico Tarrés a EivissaEl grup PSOE-Pacte presenta al ple del Consell d'Eivissa de demà divendres una moció d'acord en defensa del conjunt de treballadors i treballadores de l'illa i, de manera específica, dels del sector de l'hosteleria, que es troben immersos en la negociació d'un nou conveni.

La proposta d'acord proposa un "reconeixement al conjunt de treballadors del sector de l'hosteleria", i també instar les parts en negociació del conveni col·lectiu a "assolir un acord satisfactori i que asseguri un repartiment just dels beneficis del sector turístic".

El grup progressista vol destacar la "incidència social i econòmica" que tendrà aquest nou conveni a la nostra illa, amb un conveni que afecta unes 10.000 persones. La moció que es presenta demà al ple té objectiu donar un suport polític al conjunt de treballadors i treballadores, desitjant que puguin tancar un acord que sigui satisfactori.

Aquesta proposta d'acord s'emmarca en una moció sobre qüestions laborals, que pretén posar en evidència el fracàs de les polítiques laborals del PP, tant en l'àmbit estatal com en l'àmbit de les nostres illes. Així, PSOE-Pacte lamenta que continuem amb uns índexs d'atur massa elevats, a més d'11.000 persones sense feina, malgrat el bon comportament del sector turístic, que és el nostre gran motor econòmic. A més, ens trobam també que la reforma laboral està tenint efectes negatius de precarització i pèrdua de drets dels treballadors.

Al ple de demà, PSOE-Pacte també presenta una moció per exigir el compliment dels acords del Parlament en matèria sanitària i respecte a la posada en marxa del nou Hospital Can Misses, una per demanar la rebaixa de l'IVA cultural, i una per via d'urgència referent a l'amenaça de construcció d'un hotel a sa Conillera (vos adjuntam les mocions i preguntes).

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube