Imprimeix
PDF

Vicent Torres agraeix a militants i simpatitzants la participació a les primàries

Vicent Torres 4Carta de Vicent Torres Guasch, secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) als militants i simpatitzants que han participat en les primàries.

En nom de la Federació Socialista d'Eivissa, vull agrair a totes les persones, militants i simpatitzants, que han participat en aquest procés innovador, il·lusionant i històric que ha estat el d'eleccions primàries del nostre partit que ha servit per escollir Francina Armengol com a candidata socialista a la presidència del Govern Balear. Era una decisió molt important, triar la persona que ha de derrotar Bauzá a les eleccions del 2015 i ser la pròxima presidenta de la Comunitat. I aquesta decisió, pens que molt encertadament, l'hem deixat en mans, no només de la nostra militància, sinó també de la ciutadania.

Davant la crida d'una major obertura dels partits, el PSIB-PSOE ha estat pioner en obrir a tots els nostres simpatitzants una important decisió que abans quedava limitada als òrgans interns, demostrant així, novament, que el PSOE és la formació política que més ràpidament s'adapta als nous temps i als nous reptes que tenim com a societat.

El més d'un miler d'eivissencs i d'eivissenques, entre militants i simpatitzants, que han passat per les urnes han demostrat també les ganes que hi ha de canvi, de deixar endarrere les polítiques de retallades, retrògrades, privatitzadores i devastadores amb la salut, l'educació o el medi ambient, que estam patint per culpa dels governs del PP de Rajoy, Bauzá i Vicent Serra.

Vull agrair molt especialment als militants socialistes de totes les agrupacions de la FSE-PSOE el seu esforç, dedicació i participació en el procés, perquè sense ells no hauria estat un èxit. I vull donar l'enhorabona a les nostres candidates, Francina Armengol i Aina Calvo, pel seu compromís i valentia a l'hora d'enfrontar-se als nous reptes. Els resultats obtinguts per cadascuna d'elles demostren la seua vàlua i la força del projecte socialista.

Amb aquesta jornada històrica del procés de primàries, hem donat una gran passa endavant per aconseguir que el 2015 hi hagi una nova majoria progressista i hem decidit, de la manera més oberta i democràtica possible, que sigui Francina Armengol la persona que presideixi aquest canvi.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube