Imprimeix
PDF

Vicent Torres: "Eivissa Centre era una gran mentida per evitar que el PSOE guanyàs eleccions a la nostra illa"

vicent torresEl secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa, Vicent Torres, ha manifestat la "satisfacció i alegria de tots els socialistes" per l'arxivament del cas Eivissa Centre, una vegada s'ha aclarit que no hi havia cap indici de delicte.

Torres només ha lamentat que "la instrucció s'ha allargat massa, fent molt de mal a les persones injustament acusades, com han estat Xico Tarrés, Josep Marí Ribas, Pedro Campillo, Emilio Pérez i Miquel Mestre". El secretari general ha dit que "per fi hem pogut restituir l'honorabilitat dels nostres companys, que han estat víctimes de la pitjor difamació possible, com és que públicament t'acusin de corrupte quan no has fet res malament".

Vicent Torres ha manifestat que "per fi podem afirmar amb rotunditat allò que sempre hem denunciat, que Eivissa Centre era una gran mentida per evitar que el PSOE guanyàs eleccions a la nostra illa". El secretari general ha recordat que tot aquest cas va saltar a la llum just un mes abans de les eleccions locals i autonòmiques del 2007. "7 anys després, amb una instrucció llarguíssima en què s'ha investigat fins a l´últim detall, s'ha demostrat que no hi havia res de res, que cap dels nostres companys va actuar de manera incorrecta".

Segons Torres, "tot aquest cas va ser un muntatge que, per desgràcia, mai arribarem a saber qui va idear, però que tots tenim molt clar a qui beneficiava". "Hi ha persones que avui estan a la presó i condemnades per corrupció que en aquell temps s'omplien la boca criticant els nostres companys socialistes. Avui s'ha demostrat que mentien i difamaven contra Xico Tarrés, Marí Ribas i la resta de socialistes per intentar guanyar les eleccions i seguir robant". "Mentre ens acusaven de corruptes, ells robaven a la ciutadania. Per fortuna però, el temps i la justícia ha posat a tothom al seu lloc".

El secretari general també ha dit que "el PSOE farà tots els esforços necessaris perquè quedi totalment restituït el bon nom dels nostres companys". "Exigirem a tots aquells que els han difamat que els demanis disculpes i que rectifiquin, perquè no podem permetre que es pugui estar 7 anys insultant impunement sense assumir cap responsabilitat".

Xico Tarrés: "Esper que una cosa com aquesta, amb ànims de fer mal, no torni a passar"

Xico Tarrés ha fet unes primeres valoracions de "satisfacció" després d'haver passat "moments difícils" per haver estat injustament acusat de corrupció. Tarrés, que era alcalde d'Eivissa i candidat a la presidència del Consell Insular quan va sortir el cas al 2007, ha volgut agrair el suport rebut per part del partit i dels secretaris generals a Balears en aquest temps, Francesc Antich i Francina Armengol.

"Esper que una cosa com aquesta, amb ànims de fer mal, no torni a passar i no li passi a ningú", ha dit Tarrés, que també ha criticat que "en tot aquest tema el gran beneficiat sense cap dubte han estat aquells que volien que en el PSOE les coses anessin malament, aquells que volien posar al PSOE en el mateix nivell d'altres casos". "Pensem que el cas ha servit molta gent perquè quan es parlava que algú havia fet alguna cosa malament a algun partit, diguessin que el PSOE també tenien el cas Eivissa Centre". "Aquestos eren els qui es beneficiaven, i el gran perjudicat era el PSOE, perquè sempre ha hagut d'aguantar tot això", ha dit Tarrés.

"Jo agraeix molt als dirigents del PSOE per tot el suport que m'han donat, perquè per un partit és feia difícil aguantar tot això", ha manifestat, destacant "aquesta satisfacció que tenim ara i el fet de poder dir que s'ha acabat aquest malson que ha durat set anys".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube