Imprimeix
PDF

La disciplina urbanística, l'ocupació juvenil, el model d'escoletes i el possible trasllat de residus a Mallorca conformen les preguntes de Grup Socialista al proper ple

CIMeEl Grup Socialista al Consell de Menorca presentarà al proper ple insular un total de vuit preguntes.

El conseller-portaveu Joan Marquès en formularà 3. Una d'elles pren com a punt de partida una resolució aprovada en el Debat de Política General en la qual s'insta al Govern Insular a millorar les funcions del Consorci de Disciplina en Sòl Rústic a les àrees de gestió i de planejament, com a tècnica de cooperació dels municipis de l'Illa. Davant d'aquest compromís Marquès demana quin procediment s'implementarà per a donar compliment a dita proposta de resolució.

En aquest mateix àmbit també preguntarà en quina situació es troba la tramitació de la llicència de Turisme de l'agroturisme de Torralbenc.

Respecte al Camí de Cavalls, atenent a una altra resolució del debat de Política General instant al Ministeri d'Agricultura a mantenir el compromís de continuar recolzant econòmicament la IV fase del Camí, Marquès demana al Conseller Alejandre quan preveu executar aquesta fase de condicionament i millora

En relació a dues propostes més aprovades al Debat de Política General sobre Joventut, la consellera Joana Caules preguntarà a l'equip de Govern sobre el calendari del procés que seguiran en l'elaboració d'un Pla d'ocupació juvenil en el marc del Pla Nacional de Garantia Juvenil.

Caules també recorda que en el Debat es va acordar per unanimitat demanar que s'organitzin jornades i debats per a tractar els temes que més preocupen als joves de Menorca: ocupació i beques i ajuts a la formació entre d'altres. La consellera sol·licita informació respecte del calendari de reunions, jornades o debats que tenen previst d'aquí al mes de setembre per a tractar aquests temes en el Foro de Joventut?

Finalment Joana Caules demanarà a la consellera Maruja Baillo, quines mesures està desenvolupant actualment el seu Departament per a donar continuïtat al model d'educació 0-3 anys a Menorca?

De la seva banda la consellera Gari Petrus formula 2 qüestions. En una preguntarà sobre l'anunci respecte de la possibilitat d'exportar residus a Mallorca per incinerar-los i demana a l'equip de Govern que estudiï amb profunditat i minuciosament el cost, tant a nivell econòmic com ambiental.

L'altra pregunta, en matèria de medi ambient, pren com a base el convenciment d'incorporar la participació de l'Agencia Menorca de la Biosfera, i en especial el Comitè Científic, en els processos d'anàlisi, assessorament i proposta respecte dels darrers canvis en la normativa territorial, turística i agrària. En concret pregunta per quin motiu no s'ha pres la decisió d'incorporar-los

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube