Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte denuncia que el Consell d'Eivissa manté tancada l'escoleta de Sant Jordi, malgrat la falta de places

foto can_escoleta_nebotEl grup PSOE-Pacte denuncia que el Consell d'Eivissa mantendrà un any més l'escoleta de Can Nebot, a Sant Jordi, tancada, malgrat la falta de places públiques de 0 a 3 anys.

El conseller Juanjo Cardona considera que "no s'estén, en els actuals temps de dificultats i necessitats per a les famílies", que el PP "mantengui una escoleta pública tancada, que està acabada des de fa 4 anys, i que deixi que es podreixi tancada". Segons Cardona, "és indecent que el Consell del PP retalli en coses tan importants com és l'educació en les primeres etapes de la vida".

El Consell d'Eivissa ha tancat el període d'inscripció de les escoletes, superant un any més el nombre de sol·licituds al de places ofertades, 114 envers 106 places de les escoletes de Cas Serres, Ses Païsses i Santa Eulària. L'escoleta de Can Nebot, un any més, segueix sense oferir-se, malgrat que fa un any, en el ple del Consell d'abril del 2013, el PP va assegurar que l'expedient per a la seua obertura "segueix la tramitació normal". Segons Cardona, "no sé el PP què entén per tramitació normal, però tenint en compte com estan la resta d'inversions, que estan totes parades, queda clar que per a Vicent Serra tramitació normal vol dir no fer res".

Respecte a altres excuses que ha posat el PP per no obrir l'escoleta de Can Nebot, com són suposats impediments administratius i competencials, Cardona ha insistit que "l'únic impediment és que no donen per res més. Són incapaços de tirar endavant ni un sol projecte. Entre les retallades i que són incapaços de gestionar, ens trobam amb casos tan greus com aquest, de mantenir tancada una escoleta per a infants de 0 a 3 anys".

Aquesta "vergonyosa" actitud del Consell de Vicent Serra contrasta amb el balanç de l'anterior legislatura de Xico Tarrés, quan el Consell d'Eivissa va decidir duplicar en una sola legislatura les places d'escoleta pública, creant-ne un total de 263 de noves. L'anterior govern progressista va dedicar 4 milions d'euros per a la construcció de 3 nous centres (Can Cantó a Eivissa, Sant Agustí i Can Coix a Sant Antoni) i a la finalització de l'escoleta de Can Nebot a Sant Jordi, que és la que Vicent Serra manté tancada.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube