Imprimeix
PDF

Xico Tarrés: "Darrere d'Eivissa Centre hi havia polítics d'altres partits encoratjant i tirant llenya al foc"

xico parlament eivissa centreEl diputat socialista Xico Tarrés ha manifestat avui la seua "satisfacció" pel tancament definitiu del cas Eivissa Centre, una vegada finalitzada la fase de presentació de recursos a la decisió del jutge d'arxivar la investigació.

El jutge va concloure que no hi havia cap delicte, arxivant el cas en un resolució que ara passarà a ser definitiva. En les seues primeres declaracions, realitzades aquest matí a la seu del Parlament de les Illes Balears, Xico Tarrés, que era alcalde d'Eivissa i optava a la presidència del Consell Insular quan va saltar el muntatge, ha recordat que durant tots aquests anys ha estat defensant que "no hi havia res, no se'm podia acusar de res, ni a jo ni als altres que estaven al mateix procés", com finalment s'ha demostrat.

Xico Tarrés ha reconegut que "un té aquest racó trist, perquè sap que darrere no hi havia simplement una denúncia, sinó que moltes vegades es trobaven altres polítics, d'altres formacions, encoratjant, animant que això anàs endavant, tirant llenya al foc, perquè per a alguns era bo que tots fossem iguals. Jo sempre he dit que no era ver que tots fossem iguals."

No obstant, Tarrés ha reconegut que "7 anys són molts, són llargs i són 'empipos', lamentant una vegada més les maniobres dilatòries que han allargat la investigació molt més del que hauria estat necessari. En la compareixença davant dels mitjans que ha tengut lloc avui a Palma, Tarrés també ha agraït el suport dels companys del partit, tant en l'àmbit insular com balear, "que et donaven ànims i et deien tira endavant".

Acaben "7 anys d'infàmies i mentides"

Després de tot aquest temps d'investigació, el jutge va concloure de manera contundent que no hi havia cap delicte en relació al projecte Eivissa Centre, una actuació de remodelació de la ciutat que continua encara en fase de desenvolupament amb l'actual Ajuntament del PP. Des de la FSE-PSOE, el seu portaveu, Alfonso Molina, ha reiterat la felicitació del partit perquè acabin "7 d'anys d'infàmies i de mentides contra els nostres companys injustament assenyalats i contra el nostre partit".

La FSE-PSOE ha insistit, com ja va manifestar el passat mes d'abril quan es va conèixer la decisió del jutge d'arxivar el cas, que "s'ha de restituir totalment l'honorabilitat dels companys Xico Tarrés, Pedro Campillo, Josep Marí Ribas, Emilio Pérez i Miquel Mestre", reiterant-los també "l'agraïment i admiració en nom del partit per l'enteresa amb què han afrontat aquesta injusta situació durant tants d'anys".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube