Imprimeix
PDF

Xico Tarrés: "L'autorització de Tagomago demostra que Eivissa ha perdut tot el pes davant el Govern Balear"

TagomagoEl portaveu de PSOE-Pacte, Xico Tarrés, ha criticat durament la decisió de la Comissió Balear de Medi Ambient de donar l'esquena al Consell d'Eivissa i a l'Ajuntament de Santa Eulària donant l'autorització al 'beach club' de Tagomago.

Amb aquest acord, s'ha produït segons Tarrés "dos fet molt greus", com són per un costat "la mateixa aprovació d'aquestes instal·lacions a l'illa protegida" i, de l'altra, que "no es té en compte per a res les institucions d'Eivissa".

"Si és greu el projecte, tan greu o més és que no s'escolti les institucions d'Eivissa, un govern que és exactament del mateix color que les institucions d'Eivissa. Això vol dir que hem perdut tot el pes, no tenim cap pes, no se'ns escolta per a res."

El portaveu progressista ha manifestat que "no recordam un precedent d'aquest nivell: que Eivissa tot junta, oposició, governs, hagi exigit a Mallorca que una cosa no la vol, i no se l'escolti per a res. Hem donat moltes passes endarrere cap a molts anys endarrere".

Xico Tarrés considera que si el conseller de Medi Ambient no fa cas a les demandes d'Eivissa, el que han de fer el president del Consell, Vicent Serra, i l'alcalde de Santa Eulària, Vicent Marí, és "fer entendre" al president Bauzá que "aquest és un projecte que Eivissa no vol, i que de cap manera i baix cap concepte Mallorca ens el pot imposar".

Segons Tarrés, s'ha arribat a aquest punt perquè en els 3 anys de presidència de Vicent Serra "el pes d'Eivissa ha baixat moltíssim, respecte al que era abans. La realitat és que cada vegada estam més maltractats. I aquesta (l'autorització del 'beach club de Tagomago) és una mostra evident del que deim".

El portaveu de PSOE-Pacte ha lamentat que durant el mandat del PP de Vicent Serra l'illa d'Eivissa hagi anat perdent pes, amb la retallada de competències al Consell Insular, la discriminació en transport públic o el menyspreu als problemes de connectivitat. Malgrat tots aquests precedents, Tarrés ha assegurat que "un cas com aquest no el record", com ha estat el rebuig del Govern a la petició unànime de les institucions eivissenques que no s'autoritzi el 'beach club' de Tagomago.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube