Imprimeix
PDF

La FSE-PSOE incorporarà Josep Marí Ribas com a vicesecretari general

josep mari_ribasLa Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) ha anunciat avui la proposta d'incorporació de Josep Marí Ribas com a vicesecretari general, a sol·licitud del secretari general, Vicent Torres, "per reforçar el partit davant l'horitzó d'importants processos interns i electorals".

La proposta d'incorporació de Marí Ribas, exalcalde de Sant Josep de sa Talaia, ha estat avalada per la unanimitat de membre de la Comissió Executiva i s'elevarà al pròxim Comitè Insular del partit per a la seua ratificació.

Josep Marí Ribas, que ha comparegut amb la secretària d'Organització, Marta Díaz, ha agraït la confiança del secretari general i ha manifestat la seua disposició a "treballar perquè aquesta organització torni a tenir la posició que ha tengut a la nostra illa". Marí Ribas ha dit que el Partit Socialista "ha sofert una important pèrdua de confiança, que s'ha de reconèixer, però estic segur que serem capaços de recuperar". També ha recordat que "hem governat sense els escàndols i friccions que hem d'aguantar de partits, que malgrat que governen amb majoria absoluta, estan donant un espectacle lamentable a la ciutadania", referint-se a l'enèsima crisi de l'Ajuntament d'Eivissa.

"Estic segur que hi ha gent que té confiança i que espera que naltros la recuperem", ha dit, explicant que el partit ha iniciat una nova etapa amb un "procés de votacions més obertes, com va fer Francina Armengol, en el cas de la candidatura a la presidència de les Illes Balears, la que tendrà lloc per elegir el nostre secretari general a nivell nacional i també a Eivissa, on tendrem la possibilitat de primàries obertes a la militància".

La secretària d'Organització, Marta Díaz, ha destacat la que ens trobam davant "d'un horitzó d'activitat molt intensa", referint-se tant a la celebració de processos com l'elecció del pròxim secretari general del partit, en unes votacions obertes a tota la militància i posterior celebració del Congrés, processos de primàries, conferències polítiques balear i insular i iniciar el camí cap a les electorals del 2015, tant d'eleccions locals i autonòmiques com general, "en què el Partit Socialista vol està en primera línia per liderar el canvi després d'uns anys nefastos de polítiques del Partit Popular".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube