Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte denuncia "300 fracassos i incompliments" del PP de Vicent Serra, que "ha deixat Eivissa a la deriva" després de tres anys de mandat

Xico Tarrés 3 anys PPEl grup PSOE-Pacte del Consell d'Eivissa ha fet avui balanç dels tres anys de mandat del PP de Vicent Serra, que ha deixat Eivissa "a la deriva", donant l'esquena als problemes de la ciutadania, amb les retallades en salut, el conflicte educatiu, la falta d'inversions o el descontrol que pateix Eivissa durant l'estiu.

El portaveu progressista, Xico Tarrés, acompanyat dels consellers Patricia Abascal i Juanjo Cardona, ha donat a conèixer l'informe "300 fracassos i incompliments del PP de Vicent Serra", un document de PSOE-Pacte on es detalla el balanç de la gestió durant l'actual mandat, que es resumeix, segons Tarrés, en què "el PP ha perdut el respecte a la nostra illa". Segons els progressistes, després d'aquests tres anys de fracàs de Vicent Serra a tots els nivells, és fa més evident la necessitat que al 2015 es produeixi el canvi polític a Eivissa.

El grup PSOE-Pacte ha escollit les instal·lacions de sa Coma, que el PP ha deixat abandonades, per il·lustrar l'"exemple" del que ha passat a Eivissa durant els últims 3 anys. "La situació d'Eivissa és la situació de sa Coma, cada vegada pitjor, cada vegada més deteriorat". Segons Tarrés, "els que en el 2011 varen prometre posar Eivissa en rumb, han saltat del barco, anam a la deriva". El portaveu de PSOE-Pacte ha criticat especialment les retallades, la paràlisi de la inversió, la incapacitat de defensar els interessos d'Eivissa ni davant del Govern ni davant Madrid i el descontrol que pateix l'illa durant l'estiu, en que "tothom fa el que li ve en gana i aquí no passa res".

La consellera Patricia Abascal ha manifestat que "el PP va entrar a la inèrcia de no fer res i continuen així. Han volgut destruir tot el que es va trobar perquè venia d'un govern progressista, però és que han estat incapaços de ni tan sols posar el seu propi model, només en allò que els agrada realment: les privatitzacions, entre elles la de la radioteràpia i la ITV o, fins i tot, els conflictes tan importants com el hagut en l'educació, o en temes socials portant a la desaparició d'associacions per falta de suport institucional, de suport econòmic".

Juanjo Cardona ha posat l'accent en "la falta de model d'illa". "A part del llistat en el que teniu tots els incompliments, està clar que el que s'ha perdut és el model d'illa, no es sap ni tan sols quin model vol el PP, perquè no s'ha fet res a part de privatitzacions i de pagar bancs. Fa falta que Eivissa tengui el seu model, fa falta que tornem a recuperar l'Eivissa que a tots ens agradaria".

El document amb els "300 fracassos i incompliments del PP de Vicent Serra" es pot consultar a la pàgina Facebook de PSOE-Pacte Consell i s'ha enllaçat també des del compte de Twitter del grup progressista @PSOEPactConsell.

Enllaç al document:

https://docs.google.com/document/d/1WmtYRa1cUwzvQ5Z-zzZAj3rRjRZlrEx3DUwCZevKN2E/edit?usp=sharing

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube