Imprimeix
PDF

Prop de 400 militants d’Eivissa estan cridats a participar a les votacions per escollir el secretari general del PSOE

Alfonso Molina 11-07-14Prop de 400 militants socialistes d'Eivissa estan cridats a participar aquest diumenge 13 de juliol a les votacions per escollir el secretari general del PSOE entre els candidats Pedro Sánchez, Eduardo Madina i José Antonio Pérez Tapias. Els centres de votacions estaran situats a cada un dels municipis d'Eivissa, en els llocs i els horaris que s'adjunten.

Una jornada electoral que suposa una mobilització sense precedents, ja que serà la primera vegada que el PSOE escull el seu secretari general de manera directa amb el vot dels militants, i no per delegats assistents al Congrés Federal.

El portaveu de la FSE-PSOE, Alfonso Molina, ha informat avui dels detalls de la jornada d'eleccions, que per al PSOE suposarà convertir-se "en un partit millor", ja que "serà la primera vegada que un partit en aquest país escull el seu secretari general per vot directe de la militància" i els tres candidats "han presentat propostes molt interessant de cara a la renovació del partit i a la societat".

Segons el portaveu dels Socialistes d'Eivissa, "la militància està molt il·lusionada en què això suposarà un canvi, que hem de reconèixer que ens feia falta. Un canvi de lideratge i de manera d'enforcar diferents temes, que a partir d'ara es faran d'una altra manera".

Molina ha manifestat la seua confiança que aquest diumenge hi haurà una molt elevada participació entre la militància d'Eivissa, atenent a la mobilització que hi ha hagut durant la fase de recollida d'avals dels candidats, amb prop de 200 recollits a la nostra illa entre Sánchez, Madina i Pérez Tapias.

Aquest diumenge, els militants socialistes trobaran dos urnes: una per votar el proper secretari general i l'altra per votar les persones delegades de cada agrupació socialista d'Eivissa que aniran al precongrés insular, que se celebrarà el dissabte dia 19 de juliol a la seu de la FSE. En el precongrés es triaran els 2 delegats de la FSE-PSOE que assistiran al Congrés Federal Extraordinari que tendrà lloc a Madrid els dies 26 i 27 de juliol, on es proclamarà el nou secretari general i s'escollirà la nova Executiva del PSOE.

Horaris de votacions del diumenge 13 de juliol per escollir el secretari general del PSOE

• Militants d'Eivissa, seu de la FSE: Avda. Espanya 38 2o, de 10.00h a 20.00h.

•Militants de Santa Eulària, a l'Agrupació: Carrer de Sant Josep, núm. 19, de 17.00h a 20:00h.

• Militants de Sant Josep, a l'Agrupació: Camí vell del cementeri s/n, de 16.00h a

20.00h.

•Militants de Sant Antoni, a l'Agrupació: Carrer del General Balanzat, Edf. Tanit, baixos, de

12.00h a 20.00h.

•Militants de Sant Joan, a les instal·lacions esportives municipals: carretera de

Sant Joan a Sant Miquel, de 18.00h a 20.00h.

Eivissa, 11 de juliol de 2014.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube