Imprimeix
PDF

Pilar Costa: "L'entrada a presó de Jaume Matas confirma que el sistema democràtic i social de dret funciona"

Pilar CostaLa secretària de comunicació del PSIB-PSOE, Pilar Costa ha titllat de "fet històric" la confirmació de la pròxima entrada a presó de Jaume Matas."És històric que un ex president de Balears i un ex ministre de José María Aznar hagi acabat entrant a la presó per penes de corrupció i de malbaratament de cabals públics" ha dit Costa.

Tot, en referència a la decisió del Govern Espanyol de no concedir l'indult que Matas havia demanat per evitar l'acompliment de la sentència de nou mesos de reclusió que li havia imposat el Tribunal Suprem. Una sentència de presó que va ser exigida en el seu acompliment en pronunciament posterior de l'Audiència Provincial del Tribunal Superior de Justícia de Balears.

Més enllà d'aquest fet, Costa creu que "és un dia trist per que dissortadament l'entrada a presó de Matas confirma que ell va estar al capdavant d'un Govern del Partit Popular que fomentà la corrupció generalitzada i que va saquejar les arques públiques de la nostra Comunitat de forma sistemàtica".

La dirigent socialista ha apuntat que "l'entrada a presó de Jaume Matas ha confirmat que el sistema social i democràtic de dret funciona, de tal manera que aquella persona que es demostra que ha delinquit i que ha robat, ho acaba pagant, sigui qui sigui".

Matas es convertirà en el primer ex ministre del Partit Popular i president de Balears en entrar a la presó, un fet titllat de "trist" per part de Pilar Costa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube