Imprimeix
PDF

Francina Armengol assisteix al Congrés Extraordinari del Partit dels Socialistes de Catalunya

060614 Armengol UGT 3 WEBLa secretària general del PSIB-PSOE Francina Armengol serà una de les convidades per la formació catalana a l'acte de clausura del Congrés que oficialitzarà l'elecció de Miquel Iceta com a primer secretari del PSC. Armengol i el pròxim secretari general del PSOE, Pedro Sánchez aprofitaran l'acte per a mantenir una trobada en el marc de les consultes iniciades amb tots els secretaris generals autonòmics de la formació.

La secretària general del PSIB-PSOE participa al Congrés Extraordinari del PSC que se celebra a les instal·lacions de La Farga, a l'Hospitalet de Llobregat. El Congrés servirà per a oficialitzar la candidatura de Miquel Iceta com a primer secretari de la formació, després que fos votat per a tota la militància en un procés de primàries obertes. En el Congrés es preveu l'elecció de la nova Comissió Executiva del PSC.

Conjuntament amb Francina Armengol també assistiran a l'acte de l'Hospitalet el futur secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que intervendrà durant l'obertura de l'acte, així com la secretària general del PSOE-A, Susana Díaz.En el decurs de la seva estada a Barcelona, Francina Armengol mantindrà una trobada amb Pedro Sánchez, a una setmana de la seva proclamació oficial com a nou secretari general del PSOE, en el Congrés Extraordinari del PSOE que se celebrarà els pròxims 26 i 27 de juliol a Madrid. La trobada entre Sánchez i Armengol s'emmarca en la ronda de reunions entre Sánchez i tots els secretaris generals autonòmics de la formació.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube