Imprimeix
PDF

La FSE considera que l'elecció de Pedro Sánchez "donarà força i il·lusió al PSOE per guanyar la confiança de la ciutadania"

josep mari_ribasLa Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) considera que l'elecció de Pedro Sánchez com a nou secretari general "donarà força i il·lusió al PSOE per guanyar la confiança de la ciutadania", ja que ha estat "un procés des de baix, des de les bases". Així ho ha manifestat el vicesecretari general de la FSE, Josep Marí Ribas, que ha mostrat la satisfacció del partit a Eivissa per com s'ha desenvolupat tot el procés de la consulta a l'illa, on hi ha participat un 64,2% de la militància.

Després de destacar la figura dels tres candidats, Josep Marí Ribas ha dit que Pedro Sánchez, "representarà un futur magnífic per aquest partit", aconseguint "unir tots els socialistes". Segons ha dit, "ha de significar integració de tota la gent. Ha estat un procés magnífic, pulcre, no hi ha hagut enfrontaments. Així com hi ha partits que no són responsables quan governen les institucions, aquest partit nostre ens fa sentir orgullosos en dies com avui".

Marí Ribas considera que aquesta "empenta" als socialistes ajudarà que en els processos electorals de l'any vinent es puguin canviar els governs "nefastos" del PP a Eivissa, com és "l'exemple claríssim de desgovern a l'Ajuntament de Vila".

A l'illa d'Eivissa, Pedro Sánchez ha obtengut un 58% de vots, mentre que Eduardo Madina i José Antonio Pérez Tapias han obtengut el 29,5% i l'11,5%, respectivament. La participació ha estat d'un total de 244 militants de les 5 agrupacions locals, el que suposa una participació del 64,2% del total.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube