Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE condemna i execra l'assassinat de n'Isabel a Felanitx. Un nou cas de violència de gènere que obliga la societat i les administracions a augmentar els mecanismes de control per evitar aquesta sagnia.

Cuadro-NegroPer desgràcia l'actualitat ens ha portat la notícia d'una nova mort d'una dona a mans de la seva ex parella, nomia Isabel, a Felanitx. La víctima, de 47 anys, s'havia separat del seu botxí feia unes setmanes.

Amb aquest nou assassinat de gènere, ja en són tres les dones mortes per aquest motiu a Balears en el que portem d'any.

"En nom del PSIB-PSOE vull expressar el meu condol als familiars de la dona vilment assassinada i expressar la meca més absoluta repulsa contra aquesta nova infàmia de la violència exercida pels homes en contra de les dones a Balears", ha declarat la secretària d'Igualtat de la formació, Pepa Ramis en conèixer els fets.

Ramis ha insistit en "lamentar un cop més fets com el d'avui, que per desgràcia repunten i no remeten", i ha recordat que aquesta ja és la tercera mort violenta per qüestió de gènere a Balears enguany, i que és necessària la implicació "de tota la societat i el treball coordinat de les administracions per a insistir en l'eradicació de conductes violentes com la que per desgràcia ha tingut lloc avui a Felanitx i ha acabat estúpidament amb la vida de n'Isabel".

El PSIB-PSOE s'adhereix a tots els actes de repulsa convocats oficialment per a demà a Mallorca, en record de n'Isabel, la tercera víctima de la violència masclista, avui a Felanitx.

  

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube