Imprimeix
PDF

Cosme Bonet: "Jaume Matas va convertir el Govern de les Illes Balears en un supermercat de la corrupció"

Cosme Bonet 1 webEl secretari de Política Autonòmica i Coordinació del PSIB-PSOE, Cosme Bonet ha valorat la notícia de l'entrada a la presó de Segovia  de l'expresident i exministre Jaume Matas.

I ho ha fet en un doble sentit; des de la "satisfacció de què l'Estat de Dret s'aplica amb tota la força i amb totes les conseqüències per a tothom, no importa quin càrrec tingui o hagi tingut".

Però també des de la tristor "pel fet que Matas hagi tacat els càrrecs institucionals que ostentà, en especial el de president del Govern de les Illes Balears per espai de set anys, vinculant-lo "a un sistema de corrupció generalitzada que ell fomentà des del Govern".

A aquest respecte Bonet s'ha referit a què en aquella època en què Matas liderava el PP de les Illes Balears i el Govern de la CAIB, instaurà un "supermercat de la corrupció al Govern" amb unes conseqüències i uns "efectes que seguirem pagant", en referència al descrèdit de la pràctica política i de les institucions de govern que han suposat exemples com el de qui avui ha acabat ingressant a la presó de Segovia, pocs minuts abans de les cinc de l'horabaixa.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube