Imprimeix
PDF

Els Socialistes d'Eivissa, amb Pedro Sánchez

Vicent Torres i Pedro SánchezUna àmplia delegació de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) assisteix aquest cap de setmana a Madrid al Congrés Federal Extraordinari, d'on sortirà escollit Pedro Sánchez com a nou secretari general d'un renovat Partit Socialista. La delegació eivissenca ha manifestat tot el seu suport a Sánchez, amb qui han mantingut un trobada aquest matí abans de l'inici del Congrés.

La delegació eivissenca està encapçalada pel secretari general, Vicent Torres, a qui acompanyen els dos delegats amb dret a vot al Congrés, el vicesecretari general, Josep Marí Ribas, i la diputada Sofía Hernanz, mentre que com a convidats hi assisteixen la secretària d'Organització, Marta Díaz, la secretària de Turisme i Territori i consellera insular, Pepa Marí, el secretari de Participació i Xarxes, Marco Guerrero, i l'exconseller insular Santi Ferrer.

Els Socialistes d'Eivissa volen manifestar el seu suport a Sánchez, en considerar que liderarà un nou Partit Socialista cridat a recuperar la confiança de la ciutadania per fer fronts als reptes de present i de futur que tenen les nostres illes i el conjunt de l'Estat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube