Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte considera "denegació d'auxili" l'actitud del PP amb Tagomago i l'entorn natural d'Eivissa.

CardonaPSOE-Pacte per Eivissa ja denunciava fa uns mesos la gravetat del que estava passant a Tagomago i la necessitat de restituir aquest illot al seu estat original. Després de la festa multitudinària celebrada aquest cap de setmana, amb música i llums molt més adients a una sala de festes que a un entorn que segons la llei, està protegit, queda demostrat que Eivissa segueix a la deriva.

Els governants del PP, a totes les institucions, en comptes de fer tot el possible per conservar aquests indrets en permeten i fomenten la seva continua degradació.

A l'ampliació al volum de construcció de la vivenda sense permisos, instal·lació de passarel·les, heliport, tala de savines, moviments de terres, circulació de vehicles per vials nous, vessament de combustibles i abocaments a la mar, ara hi hem d'afegir més activitats d'oci totalment prohibides per una zona declarada Àrea Natural d´Especial Interès (ANEI) per part del Govern balear, Zona de Protecció per la Llei de Costes, Lloc d´Interès Comunitari (LIC) i Zona d´Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) per la Unió Europea.

El conseller progressista Juanjo Cardona afegeix que "l'actitud del PP la podem qualificar de 'denegació d'auxili', ja que el responsable gira l'esquena i no presta l'ajut a què està obligat per raó del seu càrrec. S'absté de fer-ho sense causa justificada. Eivissa no mereix això per part dels seus governants"

El grup de l'oposició al Consell d'Eivissa també cita un altre exemple de la poca sensibilitat del Partit Popular cap a l'entorn natural d'Eivissa: el Grand Prix de F1 que es celebrarà els propers dies, a aigües properes a la Reserva Natural d'Es Freus i al Parc Natural de Ses Salines, afectant un entorn que ja es troba en una situació delicada.

"Amb quina cara després s'alarmen per les prospeccions petrolíferes, i de l'afectació a la ja castigada posidònia, si amb els seus actes diaris demostren que la seva prioritat no és protegir l'Eivissa natural sinó cremar petroli i donar prioritat a grans events que a la llarga ens perjudiquen", ha insistit el conseller Juanjo Cardona.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube