Imprimeix
PDF

PSOE-Pacte exigeix la paralització definitiva de la privatització de la ITV

Ple Consell EivissaEl grup PSOE-Pacte del Consell d'Eivissa exigeix al president del Consell d'Eivissa, Vicent Serra, la paralització definitiva del procés de privatització del servei d'ITV. Al mateix temps, PSOE-Pacte manifesta la seva satisfacció per les noves contractacions de personal però demanen que tinguin caràcter definitiu per a repercutir en una millora definitiva del servei, tal com han demanat els progressistes durant tota la legislatura.

La consellera de PSOE-Pacte, Patricia Abascal, es mostra satisfeta, "des del primer dia ens vam oposar frontalment al procés de privatització, el PP pretenia cedir la gestió i el monopoli d'un servei públic a una empresa privada". La consellera, manté la seva preocupació ja que Vicent Serra ha deixat clar que es tracta d'una paralització temporal. Abascal, a més, lamenta la incertesa en la què té sumida Serra als treballadors: "no podem permetre que s'estigui jugant així amb el futur dels treballadors, la institució i els seus empleats necessiten estabilitat", ha afirmat.

El grup PSOE-Pacte anuncia que, després d'haver presentat en el passat mocions davant el ple del Consell d'Eivissa contra la privatització de la ITV, tornaran a presentar el pròxim ple de setembre una moció exigint la seua paralització definitiva. "Els serveis jurídics ens han donat la raó i continuarem pressionant fins a aconseguir que es mantingui un servei de qualitat i públic de forma definitiva", finalitza Abascal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube