Imprimeix
PDF

La FSE-PSOE mostra la seva satisfacció pel nomenament de Sofia Hernanz com a secretària general adjunta del Grup Parlamentari Socialista.

Sofia HernanzLa FSE acaba d'anunciar amb satisfacció que la diputada eivissenca del PSOE al Congrés, Sofia Hernanz, ha estat nomenada secretària general adjunta del Grup Parlamentari Socialista. Els socialistes veuen amb optimisme el nou càrrec que tindrà la diputada.

"El repte és apassionant i el grau de compromís amb Eivissa i Formentera és avui més important que mai", assegura Hernanz.

Segons la diputada, des Grup Parlamentari "es treballarà perquè Eivissa aconsegueixi assolir les seves reivindicacions històriques entre elles, finalitzar les obres del Parador". Els socialistes posen l'accent en la importància del nou i rellevant paper d'Hernanz al Grup Parlamentari i confien en la seva capacitat i experiència per desenvolupar de forma excel·lent la seva nova tarea. La socialista afirma que "a més de coordinar el Grup Parlamentari amb il·lusió i satisfacció, Eivissa i Formentera continuaran sent una prioritat".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube