Imprimeix
PDF

Vicent Torres exigeix al PP de Vicent Serra que es sumi al rebuig ciutadà en contra de "l'atac a les dones" que suposa la Llei Gallardón

Vicent Torres Avortament 19-09-14El secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), Vicent Torres, ha exigit avui al Partit Popular de Vicent Serra que es sumi al "rebuig majoritari de la ciutadania" en contra de la contrareforma de l'avortament que promou el ministre Alberto Ruiz-Gallardón.

Vicent Torres, juntament amb la secretària d'Igualtat de la FSE-PSOE, Silvia Limones, i la consellera insular Patricia Abascal, ha informat en roda de premsa que els socialistes portaran a terme una última "ofensiva" per aconseguir aturar definitivament "l'atac més virulent" que ha portat a terme el Govern Rajoy, com ha estat "el retorn a la clandestinitat, que suposa aquesta contrareforma de l'avortament que proposà el ministre d'injustícia.

El secretari general socialista ha fet una "una crida a la societat per continuar lluitant pels drets de les dones. Continuarem amb aquesta lluita, farem un últim esforç per aconseguir que el Partit Popular la retiri definitivament", davant les informacions que parlen de divisió interna dins del PP que podria obligar el Govern Rajoy a retirar la contrareforma.

Torres ha insistit que ens trobam "en un moment clau" després de mesos de lluita per intentar aturar les intencions del PP d'eliminar l'actual llei socialista de salut sexual i reproductiva i i prohibir les dones a decidir lliurement sobre la seua maternitat. Un "atac a les dones" que el secretari general socialista ha emmarcat dins de les polítiques del PP contra "els drets laborals, drets socials, protecció enfront de la violència de gènere, igualtat i llibertat".

Entre les pròximes iniciatives per mantenir la "pressió", hi ha presentació d'una nova moció al Consell d'Eivissa, que es debatrà al ple de la setmana vinent, per tal d'aconseguir un pronunciament del PP en contra de la llei Gallardón. Fins al moment, totes les mocions presentades pels grups progressistes del Consell i dels ajuntaments d'Eivissa en contra de la idea del Govern Rajoy de prohibir l'avortament ha estat rebutjades per les majories del Partit Popular, com ha recordat Silvia Limones.

Malgrat que el PP d'Eivissa s'ha posicionat sense fissures al costat del sector de Gallardón, la FSE-PSOE continuarà en aquesta "batalla" que porta a terme des de fa mesos, amb campanyes com la de "#joDecideix" i l'organització d'actes com la conferència de la presidenta de Dones Progressistes d'Espanya, Yolanda Besteiro i de la diputada socialista Ángeles Álvarez.

"No hem estat sols, i m'agradaria agrair a col·lectius com el de Dones Progressistes, que també hi han participat activament, per arribar a la situació en la qual ens trobam avui, que és la de donar-li una última espitjadeta a Gallardón per tal que el PP abandoni la idea de seguir atacant a la llibertat de les dones i retiri aquest avantprojecte definitivament."

La consellera Patricia Abascal, que divendres vinent defensarà la moció al ple del Consell, ha manifestat el seu desig que el PP de Vicent Serra es sumi, ara sí, al rebuig a la Llei Gallardón. En cas contrari, i si el PP tira endavant aquesta llei," Vicent Serra serà responsable de cometre una de les majors atrocitats contra les dones", ha advertit la consellera.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube