Imprimeix
PDF

La FSE-PSOE manifesta el seu suport als docents en l'inici del nou curs

FSE Mani educació setembre 2014La Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) ha manifestat el seu suport al col·lectiu de docents de l'illa en l'inici del nou curs escolar, que s'ha vist alterat per l'immobilisme del Govern del Partit Popular. Membres de l'Executiva de la FSE-PSOE han assistit a la concentració de docents i famílies que ha tengut lloc aquest dilluns al passeig Vara de Rey d'Eivissa, on s'ha escenificat una vegada més el rebuig de la comunitat educativa als atacs que rep del Govern Balear de José Ramón Bauzá i de la seua conseller Joana Maria Camps.

Els Socialistes d'Eivissa han reiterat el seu suport a l'educació pública, enfront de les retallades i les imposicions, com el TIL, que ve aplicant l'executiu balear. En la línia del que ha apuntat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, difícilment podem esperar que el Partit Popular rectifiqui en el que queda de mandat, de manera que els socialistes ens oferim per liderar el canvi. Com a la resta d'illes, els socialistes d'Eivissa ja estam treballant per un gran pacte social i polític amb la comunitat educativa, per tal que el puguem aplicar a partir del maig del 2015.

La FSE-PSOE considera que el curs 2014-2015 no ha començat amb normalitat, malgrat el que intenta fer creure el Partit Popular. Aquest nou curs ha començat amb noves imposicions del PP, continuen les retallades, tant en personal com en recursos i en millores dels centres educatius, i continua sense haver-hi una planificació de futures infraestructures, ja que el PP s'ha limitat a finalitzar, i amb retard, projectes iniciats durant l'anterior legislatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube