Imprimeix
PDF

Vicent Torres diu que "el PP està obligat a rectificar la seua política educativa"

Vicent Torres 2El secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, considera que el Partit Popular "està obligat a rectificar la seua política educativa, d'imposicions i negació al diàleg, després de la sentència del TSJIB que anul·la el TIL.

En nom dels socialistes d'Eivissa, Vicent Torres s'ha sumat a la petició que ha fet la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, d'exigir una rectificació del Partit Popular i de cessament de la consellera: "Després d'aquesta contundent resolució judicial contra el TIL, Bauzá ha de rectificar, mentre que la consellera Camps no pot seguir ni un dia més en el càrrec".

El secretari general dels Socialistes d'Eivissa recorda que "el Partit Popular s'ha saltat tot el que es podia saltar, amb la imposició del TIL, fins i tot la llei". Les tres sentències del TSJIB referents al decret del TIL són "clares i contundents" i per aquest motiu "no hi ha cap altra sortida que una rectificació i disculpa pública i l'assumpció de responsabilitats polítiques".

Vicent Torres també recorda que "el PP d'Eivissa ha estat defensant sense fissures la política educativa del Govern Bauzá. El president del Consell i del PP eivissenc, Vicent Serra, ha estat al costat de Bauzá i de Camps tot aquest temps". Torres ha dit que "també li toca a Vicent Serra, com a president del PP, demanar disculpes a la comunitat educativa d'Eivissa".

Els Socialistes d'Eivissa reafirmen una vegada més el seu compromís que "en 2015, quan els progressistes rebem el mandat de la ciutadania de formar un nou Govern a les Illes Balears, que recuperarem la normalitat al sector educatiu, i desterrarem les polítiques de la imposició i de l'atac continuat contra l'educació pública".

Respecte al debat sobre l'ensenyament de l'anglès, Vicent Torres ha insistit que "els socialistes sempre hem apostat, i així ho vàrem fer durant l'últim Govern Antich, per millorar l'ensenyament de l'anglès a les aules". No obstant això, Torres ha insistit que el PP tenia l'obsessió de carregar-se el model anterior, fos com fos, fins i tot saltant-se la llei".

El secretari general de la FSE ha volgut "posar en valor la lluita dels docents i de les famílies contra les imposicions del PP". Davant la possibilitat que el PP mantengui el decret i recorri les sentències d'anul·lació, Vicent Torres ha insistit que "faci el que faci el Partit Popular, el TIL té els dies comptats, perquè li queden els mateixos dies que a Bauzá a la presidència del Govern Balear".

Rajoy aparca la Llei de l'avortament

El secretari general de la FSE-PSOE també s'ha referit a la "bona notícia" l'anunci de Rajoy de rectificar i aparcar la contrareforma de la Llei de l'avortament, una possibilitat que s'anava comentant des de fa uns dies. Segons Vicent Torres, "la pressió del conjunt de la ciutadania, contra una proposta retrògrada i inhumana contra les dones com era aquesta llei, ha fet rectificar Rajoy. L'ala més dura de la dreta, de moment, no s'ha pogut imposar, però hem de seguir alerta, mai es pot abaixar la guàrdia."

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube