Imprimeix
PDF

Vicenç Thomàs avança que al Debat de Política General "el Grup Socialista oferirà propostes de futur per als ciutadans, a set mesos del canvi polític a Balears"

151014 Thomàs JP webLa Junta de Portaveus del Parlament d'aquest dimecres ha tractat la convocatòria del Debat de Política General, que se celebrarà el pròxim dimarts al Parlament.

També ha dictaminat el nombre de components que cada grup aportarà a la Comissió d'investigació de Son Espases.

La setmana vinent el ple del Parlament acollirà el Debat de Política General de la Comunitat Autònoma, el darrer de la legislatura. Davant d'aquest fet, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Vicenç Thomàs, ha recordat que "a aquesta comunitat autònoma li queden 7 mesos per una opció de canvi; d'un canvi en la manera de fer política". Thomàs ha afirmat que enfront del discurs de José Ramon Bauzá Díaz, la portaveu del GPS, Francina Armengol oferirà "propostes de futur al conjunt de ciutadans" a més de "demanar comptes de la gestió del Partit Popular durant aquests 3 anys i mig" de Govern.

A més, Thomàs s'ha referit a la composició de la Comissió d'investigació de Son Espases, en la qual hi haurà quatre representants del Grup Parlamentari Socialista, pels 9 del PP i un del Grup MÉS. El portaveu adjunt socialista sosté que "el PP vol que aquesta sigui una comissió d'encobriment a la corrupció" del seu partit, i no d'esclariment dels esdeveniments que a dia d'avui es troben sota investigació de la Fiscalia Anticorrupció, i que ha comptat amb la confessió de dos ex alts càrrecs del PP en l'etapa del Govern de Matas, la seva ex consellera de Salut Aina Castillo, i l'ex tinent de batle de Palma Javier Rodrigo de Santos, que han confirmat la manipulació doble del concurs d'adjudicació de les obres de l'Hospital de Son Espases.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube