Imprimeix
PDF

Xico Tarrés critica que el Govern Balear “ha donat l’esquena a Eivissa” amb la paràlisi de les depuradores i que "la porqueria ens surt per les orelles"

XicoTarres pleEl diputat de PSOE-Pacte Xico Tarrés ha denunciat avui davant del ple del Parlament l'incompliment del PP respecte a les inversions en depuradores, amb una "esmena fantasma" que ha tengut com a resultat que "la porqueria ens surt per les orelles".

En una pregunta formulada al conseller de Medi Ambient, Gabriel Company, el diputat progressista ha denunciat que "aquest Govern ha donat l'esquena a totes les illes, i molt especialment a Eivissa, a qui començ a pensar que li té alguna mania especial, i no entenem per què".

Tarrés ha denunciat que "un estiu més, i ja en van massa, a Eivissa hem tornat a partir els abocaments d'aigües fecals i residual, tant dins el port d'Eivissa com a la platja de Talamanca". La paràlisi del projecte de nova depuradora provoca "una imatge turística lamentable, quan s'ha de posar una bandera vermella en ple estiu en una platja important de la nostra illa, perquè la porqueria no permet que cap turista, cap resident, pugui posar un peu dins l'aigua".

El diputat de PSOE-Pacte ha recordat el compromís de Gabriel Company en agost del 2012, després de nous abocaments a Talamanca, quan va assegurar que les inversions estaven "compromeses". Després, en 2013, ha recordat Tarrés, el president del Govern Balear, José Ramón Bauzà, va assegurar que l'esmena presentada als Pressupostos General de l'Estat sobre depuradores seria una "realitat". Unes paraules que Tarrés ha recordat, dient al conseller: "Sap quina és la realitat?, que estam cansats de dir que la porqueria ens està sortint per les orelles."

El diputat ha recordat també la resta de fracassos de la conselleria de Medi Ambient del Govern Balear respecte a Eivissa: "Retallades en espais naturals, incompliment del compromís d'obertura del Centre d'Interpretació de ses Salines, descontrols de tot tipus, amenaça damunt dels illots protegits, inacció respecte a les prospeccions", ha enumerat Tarrés en la seua intervenció d'avui davant del ple del Parlament.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube