Imprimeix
PDF

Vicent Torres exigeix a Serra que “defensi amb ungles i dents” les esmenes socialistes incorporades als Pressupostos Generals de l’Estat

vicent torresVicent Torres exigeix a Serra que "defensi amb ungles i dents" les esmenes socialistes incorporades als Pressupostos Generals de l'Estat.

"Li deman a Vicent Serra que faci el que no ha fet en 3 anys: defensar amb ungles i dents els interessos d'Eivissa, lluitant per evitar que el seu partit retiri els 50 milions d'euros que hem aconseguit gràcies a les esmenes del PSOE". Així de contundent s'ha manifestat el secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), Vicent Torres, que considera "una oportunitat d'or" l'aprovació de les esmenes del PSOE "encara que fos per un error dels diputats del PP".

El secretari general de la FSE recorda la "transcendència" del fet que "el dia d'avui aquests prop de 50 milions d'euros per a Eivissa estan oficialment incorporats al projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2015". Aquests diners "ara mateix són nostres, de tots els eivissencs i les eivissenques, i el mínim que hauria de fer Vicent Serra, per una vegada, és passar de les paraules als fets i anar-se'n a Madrid a lluitar-los".

"Vicent Serra reconeix que ni es parla amb els seus representants a Madrid. És hora que deixin de banda les seues disputes personals i s'uneixin, només que sigui una vegada, en defensa dels interessos de la nostra illa", ha dit el secretari general de la FSE. Per ajudar a fer-ho possible, Vicent Torres ha anunciat que els grups progressistes a les institucions d'Eivissa presentaran als plens del mes de novembre "una moció per demanar la unanimitat de la nostra illa en la defensa d'aquestes inversions" (vos adjuntam la moció).

Segons el secretari general socialista, "amb la força de totes les institucions, hem de pressionar el grup del PP al Senat perquè no s'atreveixi a retirar-nos una cosa que ja és nostra". I "el primer responsable, el primer que ha de deixar-se la pell per evitar que ens prenguin aquests 50 milions, és el president del PP d'Eivissa i president de la màxima institució insular".

El secretari general de la FSE ha recordat "que Vicent Serra ha demostrat en massa ocasions que no té cap força, ni davant Mallorca ni davant Madrid, però li demanam que almenys ho intenti, que ho lluiti, només que sigui per una vegada. Ja no es tracta de presentar esmenes i projectes, que ja sabem que no farà; es tracta d'evitar que retirin una cosa que ja està aprovada i és nostra", ha insistit Vicent Torres.

El secretari general de la FSE considera que "per una vegada que el PP fa alguna cosa bé en aquesta legislatura, encara que hagi estat de manera inconscient, ara hem d'esperar que no rectifiquin aquest encert". Segons Torres, "si des de totes les institucions i la ciutadania alçam la veu en defensa d'aquests 50 milions, podem forçar els senadors a què s'ho pensin dos vegades", referint-se al moment de la votació dels Pressupostos al plenari del Senat.

Eivissa, 14 de novembre del 2014.

MOCIÓ AMB PROPOSTA EN DEFENSA DE LES INVERSIONS ESTATUTARIES QUE S'HAN INCORPORAT AL PROJECTE DE PRESSUPOSTOS GENERALS DE L'ESTAT 2015

EXPOSICIÓ DE MOTIUS

El projecte de llei de Pressupost General de l'Estat (PGE) per a l'any 2015, en tramitació davant les Corts, no esmentaven importants inversions que reclama l'illa d'Eivissa.

No obstant això, durant la votació de les esmenes al projecte, celebrada dimecres 12 de novembre al Congrés dels diputats, els vots favorables d'una majoria a un paquet d'esmenes presentades pel Grup Socialista va permetre incorporar fins a 50 milions d'euros més a les inversions previstes a l'illa d'Eivissa, entre les quals destaca les infraestructures hidràuliques, plans de reconversió turística, les actuacions en xarxa viària o inversions en millores al litoral i platges.

Atès que el Grup Popular al Congrés afirma ara que el seu suport a les esmenes socialistes va ser fruït d'una distracció dels seus diputats en el moment de la votació, i que tenen pensat retirar aquests 50 milions d'euros durant la tramitació del projecte de Pressupostos en el tràmit del plenari del Senat, que tendrà lloc durant els primers dies del mes de desembre.

Atesa la importància de defensar, des de la unanimitat d'institucions de l'illa d'Eivissa, aquestes inversions, que el dia d'avui estan oficialment incorporades als PGE del 2015.

Atès que el mateix president del Partit Popular d'Eivissa i d'aquest Consell Insular, Vicent Serra, s'ha mostrat favorable a mantenir en els Pressupostos les inversions aconseguides gràcies a les esmenes del Grup Socialista.

Per tot això exposat, el grup PSOE-Pacte presenta la següent MOCIÓ:

El Ple del Consell d'Eivissa manifesta la seua satisfacció per la incorporació als Pressupostos Generals de l'Estat 2015 d'un paquet d'inversions a l'illa d'Eivissa per un import d'uns 50 milions d'euros, gràcies a l'aprovació d'una part de les esmenes presentades pel Grup Socialista al Congrés.

El Ple del Consell d'Eivissa insta els representants d'Eivissa a les Corts a defensar amb el seu vot, fins a la seua aprovació definitiva, les inversions de 50 milions d'euros a la nostra illa incorporades via esmena als Pressupostos Generals de l'Estat per al 2015.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube