Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE proposa que la Comissió tingui accés a tota la documentació disponible sobre Son Espases, abans d’establir una llista de compareixents

Doc Son Espases 211114La Comissió d'Investigació sobre Son Espases farà les seves sessions de manera pública i oberta, tal i com ha recolzat el Grup Parlamentari Socialista.

El Partit Popular fa valer la seva majoria en la Comissió per instar a presentar el pla de feina i les llistes de compareixents a la Comissió pel pròxim dia 27. El diputat socialista i membre de la Comissió, Antoni Diéguez, ha afirmat que "el PP és al Govern i no té cap problema en accedir a tota la informació sobre Son Espases", fet que no ocorre amb els partits de l'oposició, que poden quedar en "desigualtat de condicions".

Els tres grups parlamentaris que integren la Comissió d'Investigació sobre l'Hospital de Son Espases han acordat habilitar els dilluns, un dia normalment sense activitat parlamentària, per a celebrar sessions de feina. Així mateix, la Comissió ja compleix des de la seva reunió d'avui, un dels paràmetres demanats pel GPS, com és que les seves sessions siguin obertes i públiques, especialment de cara als mitjans de comunicació.

Allà on no hi ha hagut consens ha estat a l'entorn de la proposta dels quatre integrants socialistes a la Comissió, en el sentit que aquesta pugui fer totes les demandes d¡'informació i documentació adients abans d'establir una proposta pels compareixents que haurien de ser preguntats al respecte en el si de la Comissió. "Allò que postil•la el PP és que fem una llista de compareixents a la cega" ha dit el diputat socialista Antoni Diéguez. "És clar que el PP no té cap problema per accedir a tots l'expedient de Son Espases per que és el partit que governa, però l'oposició si que en tenim" ha dit Diéguez.

De fet el socialista creu que "si el que es vol oferir és transparència i que tots estem en igualtat de condicions, s'ha de tenir tota la documentació abans d'emetre una llista de compareixents; no es pot jugar amb avantatge".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube