Imprimeix
PDF

La Comissió de Garanties de la FSE fa el recompte dels avals presentats pels candidats a les primàries del PSOE eivissenc

Primaries FSE 2014S'ha reunit la Comissió de Garanties de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), presidida per Josep Maria Costa, per avaluar la documentació i avals aportada per cada un dels candidats a les primàries amb els següents resultats:

- Consell Insular. L'única candidatura presentada, la de Vicent Torres Guasch, ha presentat la documentació i els avals vàlids necessaris per ser proclamat candidat provisional.

- Municipi d'Eivissa. S'ha fet el recompte de l'única candidatura presentada, la de Rafel Ruiz, i, havent presentat tota la documentació i avals vàlids suficients, queda proclamada provisionalment la seva candidatura.

- Municipi de Santa Eulària. Les dues candidatures presentades, la de Vicent Torres Ferrer i la de José Miguel Padial, han reunit els avals vàlids necessaris i han presentat la documentació requerida. Així, tots dos queden nomenats candidats provisionals.

- Municipi de Sant Josep. S'ha fet el recompte de l'única candidatura presentada, la de Josep Marí Ribas, i, havent presentat tota la documentació i avals vàlids suficients, queda proclamada provisionalment la seva candidatura.

- Municipi de Sant Antoni. De les dues candidatures presentades, les dues han presentat la documentació requerida per l'organització, però només el candidat José Tur Torres ha presentat els avals vàlids suficients i queda proclamada provisionalment la seva candidatura. Pel que fa al candidat Martí García, li han estat anul·lat dos avals i, per tant, no té els avals vàlids suficients per ser ratificada la seva candidatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube