Imprimeix
PDF

El PSOE-Pacte exigeix a Vicent Serra explicacions per l'inici d'activitat de Novaedat a la Residència de Sant Antoni

Patricia Abascal okEl PSOE-Pacte del Consell d'Eivissa exigeix a Vicent Serra "explicacions immediates" davant les informacions que l'empresa Novaedat ha començat a utilitzar la Residència de Sant Antoni per fer entrevistes de feina de cara a la contractació de personal per a la posada en marxa d'aquest centre, que el PP ha decidit privatitzar.

La consellera Patricia Abascal ha denunciat que Vicent Serra no ha informat de l'adjudicació de la Residència a aquesta empresa ni de les condicions en què s'ha produït: "Ens pareix un escàndol que el dia d'avui no surti a cap paper del Govern Balear l'adjudicació de la Residència Sa Serra de Sant Antoni a aquesta empresa o a qualsevol altra. Aquí hi ha un obscurantisme que ens comença a preocupar i molt".

A més, la consellera alertat dels precedents d'aquesta empresa, que gestiona "residències de Mallorca i de València, curiosament de Matas i Camps, i que aquesta empresa té problemes d'impagaments a treballadors i a proveïdors, i també de denúncies pel que fa al tracte a residents".

"Ens sembla mentida que Vicent Serra torni a permetre que es cometi una altra vegada una situació semblan a la vivida a Can Blai amb Aser i que permeti que aquesta residència sigui gestionada per una empresa que ja sabem que té seriosos problemes. Aquest obscurantisme, sense saber en quines condicions s'ha portat a terme l'adjudicació, què passarà amb aquestes places que són privades, o com es portarà a terme la gestió del centre ocupacional, que és la bugaderia", ha dit la consellera progressista.

Abascal ha dit que "no volem tornar a viure el que varem viurem amb Can Blai" i, en tot cas, ha insistit que "Vicent Serra en serà l'únic responsable, per permetre que aquesta residència es privatitzi".

Respecte al servei de bugaderia, previst inicialment com un servei públic, Abascal s'ha preguntat si "està aquesta empresa en condicions de gestionar el centre, o el convertirà en un negoci pur i dur de bugaderia utilitzant persones amb discapacitat per poder obtenir més diners?".

PSOE-Pacte ha tengut coneixement que l'empresa Novaedat està convocant entrevistes laborals a les instal·lacions de la mateixa Residència Sa Serra, malgrat que el Govern "no ha informat que se l'hagi adjudicat el servei i que disposi de les claus per accedir-hi". Tenint en compte tots aquests interrogants, Abascal ha insistit que Vicent Serra "hauria d'informar la població i informar els treballadors de Can Blai" del que està passant a la Residència de Sant Antoni.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube