Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE insisteix en demanar l’ampliació del pla de treball de la Comissió d’Investigació de Son Espases per tenir visió de conjunt de totes les fases de construcció i funcionament de l’Hospital

Diéguez rdp 061014 webEl Grup Parlamentari Socialista ha enregistrat un document dirigit a la Mesa de la Comissió en què aporta un annex a la petició de compareixents i de documentació del pel pla de feina.

El GPS ha entrat al registre del Parlament un escrit dirigit a la Mesa de la Comissió d'Investigació de Son Espases amb un annex al pla de feina que s'ha d'acabar concretant a la propera reunió d'aquest ens parlamentari. Aquest escrit inclou el detall de la documentació que a petició del GPS s'hauria d'incloure dins del pla de feina de la comissió, així com un llistat de compareixents que no estaven inclosos a les propostes que es varen acceptar a la darrera reunió d'aquest òrgan parlamentari, que en van ser dues enlloc d'una com marca el reglament. Així el diputat socialista Antoni Diéguez ha dit que "la primera reunió de la comissió de Son Espases va ser un autèntic caos, per que es varen aprovar dos plans de feina enlloc d'un, i ara s'ha generat una situació que cal resoldre".

Prèviament a la celebració de la pròxima reunió programada de la comissió, els grups parlamentaris han tractat de plasmar en un únic document els compareixents i la documentació bàsica a aportar. És en aquest context on s'incardina el document enregistrat pel GPS, on es remarca la documentació i els compareixents que haurien quedat fora dels plans de feina inicialment aprovats, el primer dels quals és el del Grup MÉS. "Nosaltres volem resoldre el problema que s'ha presentat, i per això volem suggerir que en el pla de treball definitiu s'incloguin els documents i les persones que hem especificat a l'escrit per tal de poder aclarir tot allò relacionat amb Son Espases" ha dit Diéguez, relacionat a totes les etapes de la gestió de l'Hospital.

"Ahir el PP –amb majoria absoluta al si de la Comissió i de la Mesa d'aquesta- ens volia acceptar uns pocs compareixents però cap document nou", ha dit el diputat socialista. Per Diéguez, el llistat de documents i de declarants que ha presentat el GPS "són indispensables i la comissió els ha de votar favorablement si vol presentar-se com un instrument vàlid per aclarir tot allò que ha passat a Son Espases". Així el GPS estima que seria impossible esbrinar la veritat del succeït a Son Espases durant les fases d'adjudicació, modificació i gestió, sense que es procedeixi a recaptar la informació i els compareixents, detallats en l'escrit annex del GPS i que en cap dels casos figura en els plans de feina aprovats.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube