Imprimeix
PDF

Els socialistes exigeixen una solució urgent per a l'emissari de Talamanca i denúncien la falta d'interès del Govern balear.

FAS Torres i Ruiz a TalamancaLa secretària general del PSIB-PSOE i candidata a la presidència del Govern balear, Francina Armengol; el secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) i candidat a la presidència del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Torres; i el regidor i candidat a l'alcaldia d'Eivissa, Rafa Ruiz, han visitat avui la platja de Talamanca.

Allà, s'han reunit amb el president de l'Associació de Vesins, Josep Colomar, que els hi ha explicat la greu preocupació dels residents i comerciants de la zona pel mal estat en que es troba l'emissari i la greu afectació que suposa per a la platja i el seu entorn.

Els representants socialistes han tornat a senyalar que aquest és un problema prioritari per al PSOE de les Illes i, de fet, Armengol s'ha compromés a aportar solucions des d'un futur govern progressista a la vista que el Govern dels senyors Company i Bauzà no sembla tenir molt d'interès en arreglar-ho. Armengol ha lamentat que l'alcaldessa d'Eivissa hagi de perseguir els membres del Govern per tal de parlar amb ells del que és un problema 'molt greu' i considera que el Partit Popular no està a l'alçada de les demandes dels vesins i comerciants d'una zona tan important del municipi.

Ruiz ha detallat la importància que té aquesta platja per a la imatge turística del municipi i de l'illa en general. No tan sols és la única platja que té una activitat important durant els mesos d'hivern i la única totalment adaptada per a persones amb discapacitat sinó que a més les seves aigües conserven unes praderes de posidònia que la UNESCO ha considerat dignes de ser incloses a l'actual declaració de Patrimoni Mundial. En opinió de Ruiz, 'cap d'aquestos valors està sent suficientment valorat per l'Ajuntament, el Consell i el Govern del Partit Popular, que pretenen que amb petites millores l'emissari segueixi aguantant no sabem fins a quant'. Igualment, Vicent Torres s'ha mostrat preocupat per la falta de coordinació de les institucions governades pel Partit Popular, donat que la substitució de l'emissari ni tan sols està inclosa al projecte de la nova depuradora i, per tant, és impossible saber a dia d'avui quan i com es farà aquest projecte que cap institució ha posat al seu pressupost.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube