Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta la desaparició sobtada de Luís Remartínez, fundador i primer director titular de l’Orquestra Simfònica de Balears

LLAÇ-NEGREEl PSIB-PSOE, amb la seva secretària general Francina Armengol al capdavant, lamenta profundament la mort del músic i director d'orquestra Luís Remartínez, que s'ha conegut aquest dimecres.

L'impuls de Remartínez va ser clau per a la fundació de l'Orquestra Simfònica de Balears, i ell mateix en va ser el primer director entre 1988 i 1994. L'OSB és avui una eina clau pel gaudi i la transmissió de la cultura musical a Balears, una institució imprescindible i incondicionalment reconeguda a la nostra societat, com ha quedat ben demostrat durant tots els episodis de desestabilització que ha sofert al llarg de la present legislatura.

Remartínez fou el pal de paller que permeté professionalitzar l'Orquestra a Balears, i el respecte i l'amor a la formació orquestral que havia ajudat a fundar es confirmà anys després, un cop finalitzada la seva etapa com a director titular, en què Remartínez ha seguit col·laborant freqüentment amb l'OSB. De fet, entre els seus projectes immediats hi figurava una nova aparició a la batuta de l'OSB per aquest mateix any, que només aquest inesperat desenllaç ha pogut tòrcer.

Per tot això el PSIB-PSOE vol expressar el seu profund condol als familiars de Luís Remartínez per la seva mort, i destacar-ne la importància de la seva figura per a tots els amants de la música i la cultura a Balears.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube