Imprimeix
PDF

Vicent Torres lamenta que el PP "celebri" l'estancament de l'atur a Eivissa en 11.000 persones i que els treballadors estiguin en pitjors condicions salarials i laborals

Vicent Torres 2El secretari general de la FSE-PSOE i candidat a la presidència del Consell Insular, Vicent Torres, considera "intolerable" que el PP d'Eivissa "celebri" que gràcies a la seua gestió el 2014 hagi acabat amb prop d'11.000 persones aturades a l'illa, quan es tracta de pràcticament la mateixa xifra que hi havia fa quatre anys.

A més, els increments de contractació amaguen "una precarització del mercat laboral que el PP no vol explicar, de contractes ultratemporals i de pitjors condicions salarials i laborals, així com d'empobriment de col·lectius concrets, com el de treballadors fixos discontinus". Vicent Torres, ha lamentat "la manipulació de la realitat que fa el PP" amb la seua lectura de les dades de l'atur.

Les xifres de l'atur "no són per celebrar", ha insistit Torres, que a més ha recordat que "Eivissa és l'illa amb un pitjor balanç de tot Balears, amb un descens de només el 0,4 per cent respecte al 2013. L'atur està "estancat" en aquestes 11.000 persones després de 4 anys de govern del Partit Popular: "Els socialistes no podem entendre que el PP presenti les dades de conjuntura laboral com una victòria, tenint en compte que l'únic que ha fet és deixar l'atur estancat en 11.000 persones i destruir drets laborals i prestacions socials que haurien de ser intocables".

En desembre del 2010, l'últim any de govern progressista, l'atur va quedar situat en 11.002 persones, després d'una reducció de prop de 400 persones durant aquell any. Quatre anys després, a Eivissa tenim un total de 10.829 persones aturades, és a dir, un 1,5% menys que fa quatre anys i una reducció durant tot el mandat del PP de només 173 persones. Pel camí, però, ha dit Vicent Torres, "els treballadors i les treballadores han patit les pitjors retallades socials de la democràcia, han perdut drets laborals i ha vist com s'empitjoraven els salaris".

"Que el PP digui que anam en la bona direcció, vol dir que la situació dels aturats i dels treballadors els interessa ben poc", ha dit el secretari general socialista, Vicent Torres. Al Partit Popular "només el preocupa els beneficis de les grans empreses" i té "una visió de la realitat molt allunyada dels problemes i les dificultats de la ciutadania".

El líder socialista considera que enfront dels enganys i retallades del PP, el PSOE "és l'únic partit que pot oferir un canvi que asseguri sortir de la crisi econòmica sense desigualtats, i no a costa dels treballadors i de les famílies com està fent el Partit Popular".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube